Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy új ps3-mam. De gondolk...

Van egy új ps3-mam. De gondolkodom rajta, hogy nyáron összerakatok egy pc gamer-r 15000Ft-ért. Addig is tavasszal szereznék pénzt abbol vegyek ps-re ac4-et, és nézzem megmi lyenkonzolon játszani vagy inkább azt a pénzt tegyem el a gépre?

Figyelt kérdés

2014. jan. 30. 21:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
ez a te döntésed:) az ac4 egy fantasztikus játék amivel 1hónapig biztos elvagy. 1000x jobb mint az előző ac-k. De ha ezt a pénzt félrerakod akkor tudsz venni ehy jobb gépet amin ingyen töltheted le. remélem segítettem
2014. jan. 30. 22:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Kössz.Minden képp megveszem mert bónuszokkal jár.Eddig letöltöttem pár részét mostmár érdekelne a bolti kiadás is:)
2014. jan. 31. 06:24
 3/16 A kérdező kommentje:
150000-akar lenni
2014. jan. 31. 06:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Te min játszol vele?
2014. jan. 31. 06:25
 5/16 anonim ***** válasza:

AC pont egy olyan sorozat, amit sokkal jobb konzolon joystickkal játszani, mint PC-n billentyűzeten.

PC-n "csak" a grafikája lesz jobb, de billentyűzettel nem az igazi.

2014. jan. 31. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Először ezt vedd meg.

[link]

Aztán szerintem pc-t venni tök felesleges fanboyok ide vagy oda ami pc-re kijön azt ps4-en is megkapod.

Plusz a ps4-el 8 évig nem lesz bajod, míg ez alatt 2 pc-t is vehetsz.

Plusz arra nincs The Order 1886, Uncharted 4 KZ SF, Drive Club...

Szerintem.

2014. jan. 31. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Ezt elég könnyű "megtámadni".

Igen, megveszed a PS4-et kb 8 évig le van tudva a konzolvásárlásos cucc, de PC-t 2x felújítod ugyanannyiból, mint amennyibe a PS4 fog kerülni a 8 év alatt, és jobb grafikája is lesz 8 év múlva a felújított PC-nek, mint a PS4-nek.

Hogy ez hogy lehetséges? Konzolra nagyon drága a játék. Ha lemegy a játékok ára 13 ezer forintra (ami már olcsó lenne a mostani 16-17 ezrek mellett) akkor az is minimum 4 ezerrel olcsóbb, mint PC-n megvenni az első napos játékot. És akkor ott a Steam, ahol karácsony meg mindenféle ünnep alkalmából vannak akciók, 13 ezerből veszel rengeteg játékot, míg PS4-en annyiból egy kijön. Igaz, ha később lesznek használtjátékok PS4-re akkor kicsit olcsóbb lesz, de akkor sem annyira olcsó, mint PC-re, tapasztalatból tudom, hisz PS3-nál ugyanez volt a helyzet. Aztán ha pár év múlva az Instant Game Collection miatt PS4-re is olyan szintű játékokat adnak ingyen, mint most PS3-ra, akkor havi ezer forintból megvan életed végéig a játék, de PS3-on is 5-6 év volt, mire normál játékokat kezdtek el ingyen osztogatni, addigra azért elég sokat költene egy ember PS4 játékra.

És igen, PS4-re lesz sok exkluzív, de PS4-en te sem fogsz Star Citizen-nel, Arma-val, DayZ-vel, vagy akármilyen Oculus Rift-es játékkal játszani.

PS fan vagyok, most is PS3-am van, legközelebb PS4-et veszek, de a PC-t sem szabad fikázni, annak is van előnye rendesen.

2014. jan. 31. 20:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Pc-t veszek a ps-t meg eladom.Ez a felállás jelenleg.Hát mivel jobb az irányítás arrol MINDENKI mást mond.A pc inkább megéri szerintem
2014. jan. 31. 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Jó akkor játsszál pc-n nekem tök mind 1.
2014. jan. 31. 22:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Meg veszem ps3-ra,hogy milyen-is a gép valójában.
2014. febr. 2. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!