Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy új ps3-mam. De gondolk...

Van egy új ps3-mam. De gondolkodom rajta, hogy nyáron összerakatok egy pc gamer-r 15000Ft-ért. Addig is tavasszal szereznék pénzt abbol vegyek ps-re ac4-et, és nézzem megmi lyenkonzolon játszani vagy inkább azt a pénzt tegyem el a gépre?

Figyelt kérdés

2014. jan. 30. 21:52
1 2
 11/16 anonim válasza:

én xboxon (360) játszom vele és hiába támadják hogy már nem egy mai vas de még így is fantasztikus...

az én véleményem, hogy a gépek nagyon gyorsan romlanak! és nem azért mert csak relatívan romlik hiszen egyre jobbak a játékok. komolyan mondom ha játszol pl black ops-al akkor 1-2 év múlva biztos hogy nem tudsz ugyanazzal a grafikával játszani. Egy gép 5év után ha semmit nem kezdesz vele egy rakat sz*r lesz. ez történt velem is.

Tehát egy géppel sokat kell foglalkozni és sokat kell rá költeni, viszont egy konzol nem fog olyan gyorsasággal romlani.

szóljatok ha valamit eltúloztam

2014. febr. 2. 11:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha jól értem akkor te azt mondod,hogy az alkatrészek romlananak.Hát erre azt mondom,hogy a jóminőségre kell törekedni.Tapasztalatbol tudom,hogy egy gêp sokáig húzza.Van egy 7-éves gépem.Megy rajta Ac3 the witcher2 stb.Persze elég rossz minőségben.Ezért is kell új gép
2014. febr. 2. 15:47
 13/16 anonim válasza:
add nekem
2014. febr. 8. 07:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Kösz,de még kell.Na meg ingyen nem adom:)
2014. febr. 8. 14:17
 15/16 anonim válasza:
15000ft-ért nem igazán raksz össze gamer pc-t de még 150000-ért se jót.
2014. febr. 9. 19:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Tudom.Felmentem 200000Ft-ra
2014. febr. 11. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!