Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettél már fülhallgatót, hogy...

Vettél már fülhallgatót, hogy aztán el is add sokkal olcsóbban, vagy eltedd a fiókba, mert nem szól jól, vagy kényelmetlen? Mennyit vesztettél így?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki az elállással jönne, itt nem számít. Pl. helyben vette.
ma 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, hármat is. Három különböző vezetéknélküli fülhallgatóm volt, egyiket sem tudtam egy hétnél tovább használni. Azóta nem erőltetem, jó nekem a vezetékes is.
ma 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem kettő vezetéknélküli volt rossz, mindkettő olcsó és gagyi. Egyiket kínai boltban, másikat piacon vettem. Most vettem egyet normális üzletben, persze háromszor drágább volt, mint az olcsó rosszak, de ez hibátlan, és garancia is van rá.
ma 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ilyen volt, nem tetszett a hangja. Végül elcseréltem egy pendrivera...
ma 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 2 vezetéknélkülivel jártam így, az egyik egy ideig jó volt, a másik a kezdetektől sz@r volt, most a harmadik, egy olcsóbb márkás (Huawei freebuds se 2) majdhigynem tökéltes, nekem megfelel, úgyis van egy fejhallgatóm
ma 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!