PS3-ra érdemes beruházni, ha a lent felsorolt játékok érdekelnének?
God of War Saga Collection: 1 HD -2 HD -3 , Chains of Olympus , Ghost of Sparta és a God Of War Ascension
The Last Of Us
A többi exkluzív játék nem igazán keltette fel a figyelmem.
Xboxom már van, tehát válaszolhatnak olyanok is akiknek mindkét konzol már van.
The Last of Us a valaha készült egyik legjobb játék, csak az miatt érdemes lenne, viszont jön PS4-re is, szóval lehet majd később egy PS4-et lenne érdemesebb beszerezni.
Bár GoW-ok nincsenek PS4-re, de Playstation Now-val valószínleg elérhetőek lesznek.
De ez csak a jövő, ha te már most játszanál ezekkel, akkor igen, érdemes PS3-at venned (azt meg nem hiszem el, hogy a többi exkluzív nem keltette fel a figyelmed, még ezeken kívül is biztos találnál jót).
Megnyugtathatlak nem vagyok zárt elméjű, ami jó azt nem akarom kihagyni, de most még csak szemezgetek a címek közt mi az ami szerintem jó lehet.
Az uncharted 3.at azért emeltem ki mert egyedül azt néztem meg milyen a játékmenete.Persze lehet pont a leggyengébb részt fogtam ki és az előzőek jobbak.
Heavy rain és a beyound two souls játékok hasonlóak,nem tetszik a játékmenet.
A grand turismo sorozatot nem tudom hova tenni, videón úgy látszik tipikus autóverseny mint a többi.Persze attól lehet jó.
Az uncharted 3 nem lett gyengebb cim mint a tobbi uncharted.
Ha erdekel,irok par exclusive cimet is(de amik csak jora sikeredtek):
Heavy Rain
The ico&shadow of the colossus
Infamous
Beyond two souls
Journey
Motorstorm
God of War
The last of us
Uncharted
Little big planet
Gran turismo
Twisted metal
Killzone
Ratchet&Clanc
Heavenly sword
Naruto Ultimate Ninja Storm
Resistance
Socom 4
Starhawk
Yakuza
Ezek voltak az exclusive cimek,ezek csak PS3 ra vannak es nagyszeru jatekok.
Persze van meg jopar exclusive cim,de ezek a AAA cimek voltak,abbol is a legjobbak.
(Ezeknek a jatekcimeibol minimum van legalabb 2 resz,kiveve 1-2 darab.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!