X10mini vagy x10 mini pro telefont szeretnék. Érdemes rá befektetni? Érdekelnének nagyon a vélemények!
akkor x8.
középút. meg úgyis azt futtatják most.
hát te tudod, elvégre te fogod használni, csak nehogy megbánd!
Menny be egy Mediaba, vagy valahova, ahol ki van téve, és próbáld ki, hogy neked menyire kényelmes a használata
ZTE BLADE .. 40k-ért a tied T-mobileban dominósan
Legjobb Ár/Értékű jelenleg !
Én is eddig Sony Ericssont pártoltam , volt vagy 3 SE mobilom , aztán az x szériánál (x8,x10) nagyon csalódtam az SE-ben , így aztán ZTE Blade-et választottam , és nem csalódtam ! Igaz az anyaghasználat nem a legjobb, és vannak modellek (1-2 elvetve) amelyek pixelhibásak , de nekem nem olyan volt . 3,5 colos 480x800-as felbontású , 512 rom/ram van benne , 600 mhz-es proci (ilyen van az x10 miniben/x8-ban is) Ahhoz képest hogy kínai gyártótól van , szerintem nagyon kis telefon . Néha , egy-két komolyabb játéknál akad meg csak a gép , amúgy hibátlanul , akadás nélkül fut rajta minden .
Mindenképp csak Őt tudom ajánlani !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!