Samsung Omnia i900 tapasztalatok és vélemények érdekelnének!?
Figyelt kérdés
Egy ilyen típusú készüléket néztem magamnak, de érdekelne olyan egyének véleménye, akiknél megfordult illetve használnak ilyen készüléket.2009. márc. 6. 23:17
1/7 anonim válasza:
Inkább ne... Ha jót akarsz és nem akarsz csalódni.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi volt a baj a készülékkel? Mi nem jött be rajta és miben csalódtál?
2009. márc. 8. 11:52
3/7 anonim válasza:
Omniám van. Meg vagyok vele elégedve, minden tökéletesen működik, csak az zavar h naponta kell tölteni. bár én nagyon kihasználom...
4/7 A kérdező kommentje:
eddig 1 pozitív és egy negatív...... Ez nem sok...
2009. márc. 15. 19:07
5/7 anonim válasza:
Egyik barátomnak van. Én ugyan nem szeretem az érintőképernyős telefonokat, de ez még engem is lenyűgözött. Az iPhone-t is odaveri, megéri a pénzét!
6/7 anonim válasza:
Nekem az van és szerintem jó. Főleg,hogy nem kell sok kütyüt cipelnem. Gondolok itt MP4 lejátszóra, telefonra, PDA-ra és persze GPS-re. Én nem sokat használom, 4-5 napig vígan húzza. Még a GPS-hez sem kell töltő, 1-2 utat kibír a saját akksijáról és még telefonálni is tudok. Gyors is és szinte minden formátumot ismer, még DIVX-es film is van rajta.
Nekem tetszik! De ha tesztet akarsz, akkor Mobilaréna.hu, ott lesz tesztje.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2009. márc. 29. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!