X10mini vagy x10 mini pro telefont szeretnék. Érdemes rá befektetni? Érdekelnének nagyon a vélemények!
Figyelt kérdés
Akiknek már van egy ideje mit tudtok elmondani róla? Megbántátok? Használható kis telefon? Nőnek lenne.2011. febr. 15. 21:03
12/13 anonim válasza:
Nem tudom mi bajotok a x10 mini proval.Nekem ilyen van nő vagyok és teljesen jó használni.nem kicsi nem kényelmetelen.Viszont mielőtt megvennéd olvasgass az Android után mert az elején kicsit magas volt nekem isEgyetlen negatívum,hogy az alkalmazásokat a teló memóriába telepíti.Bár ez is megoldható..
13/13 anonim válasza:
nekem x10 mini van, én tudom használni, számomra nem kicsi, teljesen jó telefon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!