3D TV vásárlásán gondolkozom. Ezúton 3D-ben jelennek meg a filmek? (Kérdésem lent)
Azt tudom, hogy usb-n keresztül lejátszhatok HD, FHD filmeket is. De képes lejátszani olyan 3d-s filmeket is, amik torrent oldalakról kerülnek a külső HDDre?
Szóval röviden: Ha letöltök egy 3D-s filmet és ráteszem a külső Winchesterre, majd összekötöm USB-n keresztül a tv-vel, akkor én azt 3Dben nézhetem?
Igen már mindegyikben van szimuláció, csodát ne várj tőle, inkább csak p_raszt vakítás.
Hogy komolyabb 3d hatás legyen, ahhoz jó minőségű felvétel kell vagyis, az ilyen 700-800 megás dolgok laposak lesznek.
2-3 gigás HD filmnél már sokkal élvezetesebb lesz.
Viszont a tv márkán is áll, hogy mit tud kihozni. Egy Lg-t ne hasonlíts egy Sonyhoz.
Nekem Lg volt, amíg be nem szart, aztán a kereskedőből kiszedetem a pénzem és vettem egy Sonyt, amit a Samsunggal hasonlítottam össze.
Mindkettőn full HD néztem, és a Sony szebb volt minden téren. Meg egy 100 ezerrel olcsóbb.
Viszont az LG és a SONY is passziv. A Sony jobb ilyen téren.
De nekem nem való az aktív, mivel engem nagyon zavar a villódzás. És jobban fárasztja a szemet.
Szerintem próbáld ki mindkettőt! De ne csak egy percre, hanem 4-5-re legalább.
Aztán látod melyik jobb.
Azt még elfelejtettem mondani, hogy pendrive-val menjél, mert 10-20 gb fileokat nem hiszem el fog vinni a tv, vagy pedig nem adja vissza a frameratet.
Ezt is próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!