Androidos tábla PC vásárlásán gondolkozom.30000-40000 Ft-ot szánnék rá, melyik éri meg a legjobban, melyik a legjobb ár/érték arányban ennyi pénzből?
Nem tudom milyen ilyen programok vannak Androidra, tudom, hogy van rá Photoshop meg mindenféle képszerkesztő, de ezek funkcionalitásukban biztos, hogy PC-s verziójukhoz képest nagyon meg vannak nyirbálva. Arról nem is beszélve, hogy használatuk sokkal nehezebb érintőképernyőn, hobbi szinten is inkább maradj PC-nél.
30-40k-ért egyébként ezek a tabletek jöhetnek szóba:
Acer Iconia Tab A1-810
Wayteq xTab 70dci
Concorde Tab Speed
De grafikai munkára nem valami jók.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tulajdonképpen az sem zavar, ha nem lesz annyira jó grafikai munkára, többet viszont nem tudok rászánni. Viszont rájöttem, hogy mindenképpen kellene egy tablet, mert másra is tudom használni és használnám is.
2. válaszadó, köszönöm a tippeket, eléggé jók, amiket felsoroltál. Az Acer Iconia Tab A1-810 kicsit túlmegy a rászánt kereten, de meggondolom, nem zárkózom el tőle teljesen.
Amit még néztem, az a Navon Raptor 8. Erről mi a véleményetek? Valaki ismeri ezt a Navon márkát?
Biztos a Nexus 7 áresése a Nexus 7 II megjelenésekor / megjelenése után?
Egyébként most már ott tartok, hogy a Nexus 7 és az Acer Iconia Tab A1-810 között választanék, de nem tudom, melyik érné meg jobban és miért. Szóval felejtsük el a kérdésben írt 30000-40000Ft-os keretet, többet szánok rá.
Kicsit zavar, hogy a Nexusnak nincs SD kártya bővíthetőségi lehetősége. Egy 16GB-os verzió esetén mennyi tárhely használható fel gyakorlatban? Gondolom a rendszer is felhasznál saját célra valamennyit belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!