Leto777 kérdése:
Mely tabletek léteznek egyszerre billentyűzetesek és érintőceruzával is kompatibilisek? Még elérhető áron (50-90 ezer között).
Figyelt kérdés
Néztem a Goclevernek a billentyűzetes változatait, elég szimpatikusnak tűnik az Orion 102, viszont nem túl ismert, így nem találok róla véleményeket. A Goclever mellett néztem az Asus t100-t is, de azt egyik hozzáértő ismerősöm leszavazta, mondván a Windows 8.1 szerinte nem tabletre való. Szerintetek? Illetve más ötletek?2014. jún. 1. 00:04
1/5 anonim válasza:
Alapvetően, minden mai tablet használható speciális érintő ceruza (kapacitív felületre gyártott) és opcionális vezeték nélküli billentyűzet úgyhogy nem is igazán értem mi alapján szűkíted a kört. Ez nem tablet függő.
És igen a winfos nem tabletre való egyenlőre...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Akkor azt mondja, hogy ha veszek egy tabletet, ahhoz mindenféleképpen találok érintő ceruzát? ( egyébként egyetemista vagyok és füzet helyett használnám a tabletet, jegyzetelésre, ezért lenne jó, ha lenne hozzá billentyűzet és ceruza is, ha jegyzetelnék + ábrát is rajzolnék. ) Laptopom van, csak nagyobb, azt nem szeretem hurcibálni,mert nehéz. Emiatt, ha már tudok tanulni a jegyzeteimből, csak levenném a billentyűzetet és úgy tanulnék a tabletről. Önnek mi a véleménye? Milyen tabletet ajánl?
2014. jún. 1. 15:07
3/5 anonim válasza:
Ugye a kapacitiv képernyő lényege, hogy az érintő eszköz nem fizikai nyomást fejt ki (ellenben a rezisztivvel), hanem vezető, mint az ember ujja. Tehát egy olyan ceruza kell, amit kapacitív eszközhöz gyártottak és az lényegében bármilyen kapacitív képernyőhöz jó lesz, legyen az táblagép vagy űrsikló fedélzeti komputere.
4/5 anonim válasza:
Ár érték arányban amúgy a Nexusokat ajánlom. Felső kategóriás gépek középkategóriás áron. Maximális támogatottság perifériákban is. Azt kell eldönteni, hogy kell-e 3G vagy elég a Wifi.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Mindenféleképpen androidost akarok, mert az S3-amon is jól fut, legalábbis nekem nincs gondom vele. Én inkább nagyobb tabletekre vágyom, 9-10 colosra, de látom a nexusbol is van 10 colos is, utána fogok még járni! Köszönöm még egyszer :)
2014. jún. 2. 23:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!