Logitech X-530. Vélemények, pozitív/negatív dolgok benne? FONTOS!
nekeme 2.1 es be van de az q*va jól szól.. már bocsánat :)
eleinte volt egy kis bénáskodás mert nem volt kedve Pc-nek kezelni a 2.1 est.. de aztán rájöttünk hogy hangkártya probléma volt!!
Azóta remek.. majdnem szétesik a ház ha zenét szeretnék hallgatni :).. már akkor is remegnek az ablakok ha csak arra gondolok hogy bekapcsolom :)
NEKEM BEJÖTT!!
a hangkártya hibás volt telljesen,,, nem ment sehogy sem,
tehát az alap hangszóró sem ment!
A jelenlegi nem tudom pontossan milyen, de egy alap beépített hangkártya is megteszi szerintem, DE ha jól tudom meg lehet nézni a kártya infóinál hogy kezeli az 5.1 et vagy nem... :) A legtöbb kezeli azthiszem!
bocsi hogy nem tudtam többet segíteni!!
Nekem ilyen van, szar nagyon, évek óta nem tudom eladni.
Túl sok a mély, és az nagyon berezonál, még minimumra állítva is. Rádiók hangjai nagyon hangosan behallatszanak. Recseg ropog ha a lakásban pl felkapcsolsz egy lámpát. Olvass után google-n mindegyiknél előfordulnak ezek a hibák, mindenképpen vegyél valami mást, inkább valami használtat ha nem tudsz többet félrerakni.
Köszönöm a válaszokat. :)
Első válaszoló: semmi baj, remélem ez jó lesz. :)
Második válaszoló: Egy ismerősömnek is ilyen van, neki nincsenek hibák benne. Azért köszönöm. :)
Előre is Boldog Új Évet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!