Rendeltem a netről egy projektort. Hogyan tudnám összekapcsolni a laptopommal? Az AV kabált nem érzékeli.
2014. máj. 24. 18:13
1/12 anonim válasza:
Próbáld meg HDMI-n keresztül (már ha olyan notebookod van). Egyébként meg lehet, hogy hibás.
2/12 A kérdező kommentje:
AV és VGA kábelem van, de azokat nem érzékeli.
2014. máj. 24. 18:44
3/12 anonim válasza:
Próbáltál bemenetet kiválasztani a projektoron?
4/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de nincs rajta ok gomb. Csak nyilak, a menü gom, kikapcs és a Source gomb. Tudom,h a Source gombnál kell kiválasztani, de onnan nem tudom leokézni.
2014. máj. 24. 19:06
5/12 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen. :( Teljesen kivagyok.
2014. máj. 24. 21:11
6/12 anonim válasza:
Írj az eladónak, hátha küld hozzá egy használati útmutatót, vagy ha ez hibajelenség, akkor elkezdhetitek a kicserélési procedúrát.
7/12 anonim válasza:
Mikor a monitorkimenetet használod, azt be is kapcsolod a lapopon az Fn + tökömtudja gombokkal?
8/12 A kérdező kommentje:
Igen. Fn + F7-el.
2014. máj. 25. 12:34
10/12 A kérdező kommentje:
Távirányítónak a legszélső sarkában a legkisebb gombra rá van írva "OK". Meg találom, örülök. Kikapcsolom a projektort és a laptopot. Összekötöm őket, áram alá rakom. Bekapcs mindkettőt. Aztán Fn F7. Bemenetet beállítok... No Signal. Megpróbáltam mindeggyik bemenetfajtával. (USB, AV, VGA)No Signal. :(
2014. máj. 25. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!