Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kábellel tudom összekap...

Milyen kábellel tudom összekapcsolni a tv-t a laptopommal, ha csak vga, usb interfrész van a pc-n?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet kapni VGA-RCA átalakítókábelt, illetve kis kütyüket, amik átalakítják, de azok nem olcsók. A kábel tuti olcsóbb.

Szerintem a legtöbb elektronikai boltban tudnak segíteni ez ügyben. Így nézne ki:

[link]

2009. jan. 15. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:

ezt nehogy megvedd, mert ez nem jó!!!!

elsőnek azt kellene tudni, hogy milyen az a laptop, mert csak akkor lehet egyáltalán mérlegelni a lehetőségeket.

2009. jan. 15. 15:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogy értve milyen? Asus x51RL széria
2009. jan. 15. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, erre volt szükségem.

igazán jó hírekkel nem szolgálhatok. Egyszerű kábellel nem oldható meg a dolog, mert nincs olyan kimeneted, amit egy egyszerű tv fogadni tudna.

ha ragaszkodsz a dologhoz, akkor ez a megoldás kinálkozik:

[link]

ezt belekötöd a laptopba egy sima vga kábellel, akkor onnan egy sima svideo kábellel már tovább tudsz menni a tvhez.

2009. jan. 15. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ezzel hangot nem viszel át, az vagy továbbra is a laptopról fog menni, vagy a fülhallgató kimenetről kell külön elvinni a jelet a tvig.
2009. jan. 15. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!