Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnám összekapcsolni...

Hogyan tudnám összekapcsolni az xboxomat a laptopommal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
van egy xbox 360 slim gépem aminek a belső hddje 250 gigás. a laptopomon van egy adott sorozat és mivel a pendriveomra nem fér rá még egy fél évad se ezért szeretném kihasználni az xbox belső hdd-jét. felmásolni rá a laptopomról és onnan nézni a sorozatot. 1. hogyan kössem össze a kettőt? 2. hogyan/milyen programmal másoljak laptopról az xbox belső hdd-jére? 3. az xboxon kell-e valamilyen program a videó megtekintéséhez ha .avi a formátum vagy magától el tudja indítani?

2013. jan. 22. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha mind a kettő egy hálozaton van akkor windows media centeren keresztül tudsz nézni boxon keresztül filmeket a tvn. Nem kell semmit se másolni. Avit meg lejátsza ha van net a boxon és le tudja tölteni a kodeket hozzá.
2013. jan. 22. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem flashelt az xboxom és net nélkül akartam volna az egészet végig csinálni de akkor lehetetlen az hogy rámásoljam a belső hdd-re és onnan nézem? mert akkor felesleges annyi giga mert már telepítettem rá pár játékot de még mindig ott van több mint 200 giga szabad hely.
2013. jan. 22. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy.
2013. jan. 22. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs köze a flashnek a nethez. Nyugodtan összekötheted.
2013. jan. 22. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
azt hiszem rá jöttem hogy egy fordított kábellel összedugom a kettőt majd valahogyan rámásolom. arra rájövök magam valahogy.. de várom a válaszokat továbbra is! a hasznosaknak megy zöld kéz :)
2013. jan. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!