Mennyiből jöhet ki minimum? (PS2+Guitar Hero)
Figyelt kérdés
Egyik barátomnál nagyon megtetszett a GuitarHero és szeretnék venni.Úgy gondoltam,hogy PS2-őt használtat vennék és GuitarHerot meg eredetit. Nem tudom mennyi lehet. Körülbelül 30ezret szánnék rá.
Köszönöm a segítségeket!
2009. dec. 29. 22:47
1/6 anonim válasza:
annyiból sajna ps2-d is nehezen lesz
min 40k
2/6 A kérdező kommentje:
akkor 40k,és úgy?
2009. dec. 29. 23:18
3/6 anonim válasza:
35 körül
20 a gép 15 a játék + gitár
4/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 30. 09:26
5/6 anonim válasza:
Ha nem ragaszkodsz a PS-höz, csak a Guitar Hero a lényeg akkor a PCs GH-t ajánlanám neked.
Ha van egy viszonylag jó géped akkor ahoz tudsz venni PC-s gitárt. Én kéthete vettem GH World Tour-t + Gitárt 20 ezerért. És így minden eredeti és legális :)
De persze Lehet letölteni tört játékot is, és használt gitárt venni hozzá vaterán vagy más apróhirdetésekből.
6/6 A kérdező kommentje:
Megvan a törtjáték és menne is HA nem lenne szar a videókártyám és a gépem nem lenne 8 éves :D Gitárt is tudnék szerezni elég olcsón. DE majd később. Azért köszi.
2010. febr. 1. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!