Vettem egy Pioneer MVH-160UI típusú autórádió. Szerelővel beszereltettem, működik a rádió is benne, kivéve ha USB-vel rákötök bármit ERROR-19 felírat van a "reading"elés után. Valaki tud segíteni? (Egyéb info a leírásban)
Figyelt kérdés
4.1.2-es androidom van, de egyik ismerősöm Iphone-jával is próbáltam szintén sikertelenül. (Próbáltam MTP adatátvitellel meg a "régimódi" manuális móddal is (usb beállítások/tár csatlakoztatás de szintén sikertelen).
Pendriven külön nem próbáltam még, de direkt android/ios kompatibilis rádiót vettem.
Próbáltam megoldást keresni, de sajnos az angol tudásom elég gyenge, a fordító programokkal nem sokra megyek :(
2014. máj. 21. 15:42
1/4 anonim válasza:
Elméletileg nem tudja beolvasni az usb-s ezközöket. Azt ajánlom h nézd át a használati utasítást hátha találsz benne valamit
2/4 A kérdező kommentje:
a használati utasítás a hiba kódokat és megoldásokat nem tartalmazza:( csak hogy melyik gomb mire való kb.
2014. máj. 23. 09:32
3/4 A kérdező kommentje:
megtaláltam egy másik könnybe a megoldást de sajnos nem működött :(
Ha esetleg másnak kéne, és neki működhet a megoldás:
Gyújtáskapcsoló kikapcsolása, majd visszakapcsolása.
USB eltávolítása.
"Váltson másik forrásra"
Kösd vissza az USB-T. esetleg ha android/ipod/iphone-ról van szó próbáld meg újraindítani.
2014. máj. 23. 09:45
4/4 anonim válasza:
Nézd meg, hogy milyen formátumba van formázva a pendrive. Nem mindegy, hogy NTFS vagy FAT. Nekem más fejegységnél volt ilyen problémám. Egy próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!