Melyik a jobb autórádió? Pioneer vagy Kenwood?
Figyelt kérdés
Fejegységet akarok venni kocsiba, hangcuccom elég komoly, szóval valami olyan autórádió kellene ami szépen tisztán szól. ki is néztem 2db-ot :
Pioneer MVH-160
Kenwood KMM-120Y
melyik jobb? pioneer vagy kenwood?
2014. ápr. 14. 21:44
1/6 Osynho válasza:
Komoly hangcucchoz komoly fejet keress, ne ezt a kategóriát. Ezeknek nem jó a hangjuk. Egy Jvc X50BT-t váltottam Kenwood BT60U-ra. Ég és föld...
2/6 A kérdező kommentje:
igen csak ideiglenesen ennyim van rá... utána cserélve lesz csak addig kell valami hogy szóljon :)
2014. ápr. 14. 21:57
3/6 Osynho válasza:
Akkor én biztos használtan vennék. :) Főleg ebay-t érdemes nézegetni. A BT60U-ra 80 euróért futottam rá. Vagy, ha nem kell usb, egy régebbi Alpine, aminek tényleg szép hangja van. 3pár rca, aktív váltó, időkorrekció, minden. Mondjuk az se 20 ezres kategória.
4/6 A kérdező kommentje:
Kenwood KMM-120Y VAGY Pioneer MVA-160????
2014. ápr. 14. 22:00
5/6 A kérdező kommentje:
* Pioneer MVH-160 VAGY Kenwood KMM-120Y ????
2014. ápr. 14. 22:01
6/6 anonim válasza:
Nem tök mindegy, ha úgy is ideiglenesen kell? Elenyésző a különbség a kettő között, mind a kettő olcsó kategória. Olyan mint ha azt kérdeznéd, hogy Citroen vagy Peugeot. Mind a kettő francia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!