Mi a fontosabb, hogy egy kütyü többet tudjon a másiknál, vagy, hogy amit tud azt jobban tudja?

Figyelt kérdés
Egyes dolgok jól jönnének néha de nem mindig kell. Ez egy Ipod touch és egy nokia 5530 csatája am. :D Nem tudok dönteni.
2009. dec. 28. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:

NA akkor ezt tovább csavarom XD....az a fontos, hogy amire szükség van, azt jobban tudja... az ipodaal nem lehet telefonálni... de talán ennek a 2-nek a tulajdonságait megtalálod a samsung m7600 beat dj-ben!

HA ezek közül nézzük akkor a telefonálással kapcsolatos dolgok inkább nokia dee zene, szórakoztatás formában az ipod a nyerő! Ezt neked kell eldönteni... sok sikert :) MB

2009. dec. 28. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
hát, az iPod touch nem telefon, a nokia meg igen. Ha akarod telefonálni is használni, akkor vagy a nokia, vagy egy iPhone. Ha nem, akkor egyértelműen az iPod. Majd meglátod miért, higgy nekem nem jársz rosszul. Hatalmas és folyamatos programutánpótlás, számítógépes színvonalú játékok, eszméletlen funkciók. iPod touch/iPhone.
2009. dec. 28. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem most lett egy Nokiám és nagyon szeretem. Persze, furcsa, és néha (nagyon néha) visszasírom a régi kis telómat, de teljesen kielégíti az érdeklődési körömet. Net, zene. Kevéssel beérem :D
2009. dec. 28. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Már ez előző kérdésnél is mondtam, nehéz döntés(nekem van 5800-ám is Touch 2G-m).

Igazság szerint mindkettő jó valamiért. Az iPod-ból hiányolni fogod hogy nem képes egy Messenger-t futtatni a háttérben, miközben, mondjuk szörfölgetsz. Utálni fogod azt hogyha le lock-ol akkor eldobja WLAN kapcsolatot.

A Nokiából meg hiányolni fogod az über minőségű játékokat. De nagyon.

Program az van rengeteg az 5530-ra is.

Mondhatnám hogy egyiket sem bánod meg, de ilyen felfogással mindkettőn lehet bánkódni is.

2009. dec. 28. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok (4-es):

Azt még tudni kell hogy az érintős Nokiák nem támogatják ezt a kétujjas "csipkedős" nagyítást és kicsinyítést. persze nagyítani itt is lehet, csak nem olyan könnyed, és nem olyan dizájnos.

2009. dec. 28. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy ipod touchot, simán kapsz 45000-ért, egy ilyen nokia 50000, ha van telód, sztem akk ipodot vegyél, ha nincs, akkor lehet, hoyg a nokia jobb, de mondjuk telót is kapsz 5000-ért(ha akarsz) szal kijön.Nekem van egy ipod touchom, azon kívül, hogy most valamiért nem tudom feltörni(a reds0wal, mert nincs wifi, szal neked biztos menne)meg vagyok elégedve....
2009. dec. 30. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!