Van olyan "kütyü", amivel a szalagos kazettámat áttudom írni/ iratni CD lemezre?
Van egy régi angol nyelvű kazettám a Báti-Véges féle. És félek, hogy előbb utóbb megnyúlik. A másik meg, hogy jó lenne pm3-ban hallgatni füllhalgatón. Létezik ilyen magnó, vagy szerkezet? És van esetleg valahol ilyen helyiség, mint például a "mindenki irodája", ahová bemegyek és ott ezt nekem megcsinálják?
A válaszokat köszi előre is!
semmi különleges cucc nem kell hozzá, meg tudod oldani magad is.
letöltöd az audigrabber nevű programot, ezzel bármilyen forrásból fel tudod venni akár wave, akár rögtön mp3 formátumba a szöveget/zenét, azt pedig simán kiírod egy cd- re.
11:42 vagyok.
Bocs, hogy ilyen felületesen írtam, az összekötőkábelt én készítettem, de szerintem lehet kapni kereskedelmi forgalomban is készen. A magnódeck felőli végén két RCA csatlakozó (bal/jobb) van, a másik végén pedig egy 3,5-ös sztereo jack dugó, ez megy a hangkártyába. Mondjuk ha nem decked van, hanem pl. rádiósmagnó, azon nem biztos, hogy van RCA kimenet, viszont minimum egy DIN csatlakozónak kellene rajta lenni, ez máshogy néz ki, más a bekötése is.
Ne haragudj a kisregényért, azért hátha hasznos lesz, ha nem is most, majd később.
Nagyon rendes vagy köszi szépen! Így néz ki a magnóm. Remélem, hogy jók a linkek. Megpróbálok olyan átjátszó zsinórt venni. Remélem lehet kapni
/view3.php?filename=g3gwzn2ho6lcn2a81h55.jpg
[link] /view3.php?filename=vbhrge7o3e929klh553v.jpg
Itt, amit fogok, elvileg ez menne a számítógép line in bemenetébe, Te ezt alakítottad át gondolom.
Az első link nem lett jó, remélem ez már jó lesz. Ja és persze, a felső a magnő és az alsó a rádiós-erősítő
12:31
Igen, pontosan. Amit fogsz, azt a részt levágtam, és egy 3,5mm-es sztereo jack dugót forrasztottam rá, ennyi az átalakítás. Nem tudom mennyire vagy járatos az ilyen szerelésben-forrasztásban, esetleg ha van ilyen ismerősöd, szerintem segít, rutinos emberkének ez nem tart tovább 15 percnél. Bár ha boltban veszed meg,szerintem az sem csillagászati összeg.
Ilyen kábelt lehet kapni, szerintem ne bonyolódj a kábelkészítésbe, nem egy nagy összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!