Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van olyan "kütyü", amivel a...

Van olyan "kütyü", amivel a szalagos kazettámat áttudom írni/ iratni CD lemezre?

Figyelt kérdés

Van egy régi angol nyelvű kazettám a Báti-Véges féle. És félek, hogy előbb utóbb megnyúlik. A másik meg, hogy jó lenne pm3-ban hallgatni füllhalgatón. Létezik ilyen magnó, vagy szerkezet? És van esetleg valahol ilyen helyiség, mint például a "mindenki irodája", ahová bemegyek és ott ezt nekem megcsinálják?

A válaszokat köszi előre is!

2011. aug. 31. 11:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Én szintén angolnyelv-kazettákat digitalizáltam magamnak. Magnódecket rákötöttem a hangkártya Line In bemenetére, és egy profi programmal (CoolEditPro) felvettem egyszerre egy egész oldalnyi kazettát .wav formátumban. Utána feldaraboltam trackekre, és átkonverátltam .mp3-ba. Igény szerint a programmal lehet zajcsökkentést végezni, dinamikát ráadni, stb. Létezik más progi is erre, én ezt használtam."

Szia,

sikerült átmentenem a kazettáról, már rá is raktam az mp3 lejátszómra :) Nagyon köszönöm a segítséget. Lenne még egy kérdésem még ezzel kapcsolatban. (Direkt meghagytam wav formátumban is, hogy hátha tudok még szerkeszteni rajta.) A kérésem az, hogy olvasom, hogy trackekre feldaraboltad, le írnád nekem, hogy azt, hogy csináltad? Azt is a cooleditpro-val csináltad? Leírnád kérlek, hogy hogyan? Az enyém Angol nyelvű és még nem nagyon tudok kiigazodni rajta. ( A kisebb részekre bontani, azért lenne fontos, mert ez egy angol nyelvű anyag és amikor nem értek valamit, sajnos, nem tudok visszatekerni az adott kifejezés elejére (vagy megközelítőleg az elejére) és ha ilyen 4-5 perces trackek lennének, már az is könnyebb lenne.

2011. nov. 9. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!