Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jó választás egy iPad Középisk...

Jó választás egy iPad Középiskolai célokra?

Figyelt kérdés
Mennyire hasonlítható össze egy iPad Air és egy Samsung galaxy tab 3 ezen a téren?

#középiskola #iPad #tanulmány #Innovatív eszközök
2014. máj. 4. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most már tényleg nem fogok többet erre a kérdésre írni, mert a te hozzászólásaid figyelembe vételével megalkottam a véleményem.

"Jó választás egy iPad Középiskolai célokra?"

-A tanárok nem engedik hogy jegyzetelj bele órán.

-Lehet vele prezentációkat készíteni.

-Le lehet rá tölteni a kötelező olvasmányt.

-Mind ezt csupán csak 139.999Ft-ért.

Akár hogy kalkulálok, középiskolás célokra szerintem ez egy hatványozottan nem megtérülő befektetés, felesleges pénzszórás.

Ennyivel zárnám, nem fogom tovább nézni a kérdést, nekem ez a véleményem.

2014. máj. 5. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kell lenézni csak azért, mert nem vagyok még 18. Most járok egy mostani iskolába és most van egy tabletem. A kérdés az volt, hogy jó választás-e. És a tapasztalatom szerint igen, az.
2014. máj. 5. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igazat adok az iPad 4 tulajdonosnak. Én most még csak 8.-os vagyok, de van iPad Airem. Mellőzzétek hogy sznob köcsög meg ilyenek ha lehet, spórolt pénzből vettem. Szerintem egyáltalán nem felesleges, hiszen prezentációt lehet rajta tartani, könyveket olvasni, és bárhol tudsz netezni,tanulni. Tegyük fel elutaztok hétvégén, és út közben jut eszedbe, hogy tanulni kellett volna. Előkapod az iPadet és rákeresel a neten,megtanulod az anyagot. Ezen felül nem csak ilyen célokra lehet használni. Én nem is ezért vettem, hanem a játék és netezés miatt. Ezzel a tablettel majdnem ki lehet váltani egy asztali gépet. Én szinte csak ezt használom, mióta megvan.

Az Androidot felejtsd el, fél év múlva akadni fog, az iPad Air 3 évig biztos, hogy nem.

Aki ellenezte, neked konkrétan mi a bajod vele? Nem írtad le, csak annyit, hogy nincs értelme.

2014. máj. 5. 14:36
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 ott a pont. én se csak tanulásra vettem, és teljesen jó. jailbreakelve van, így se laptop, se pc nem kell. dvd olvasás/írást leszámítva majdnem mindent meg lehet vele csinálni, amire szükségem lehet. belefér a táskámba, az akksija napokig bírja, egyszerű, kifinomult, gyors és rendesen működik. nővérem meg szív az azonos árú laptopjával mert nagyon körülményes, lassú minden rajta, és 2 év alatt már többször volt szervizben. azon kívül melegszik, nagy, nehéz, 1-2 óráig bírja töltő nélkül, a kijelzője nagyon pixeles és ha nem teljesen szemből nézem, a színek átmennek inverzbe. szerintem ez drága 120 ezerért, és nem az ipad vagy más jó tablet 140 ezerért ha egyszer azt jobban ki tudom használni.
2014. máj. 5. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!