Jó választás egy iPad Középiskolai célokra?
Először is ha Androidosat akarsz, akkor azt a hulladék Galaxy Tab 3-at felejtsd el.
7"-esek közül Nexus 7 a legjobb, nagyobba meg vagy a Samsung PRO sorozatú tabletei, vagy a Note 10.1 2014 Edition, esetleg Nexus 10, LG G Pad 8.3, Xperia Z2 Tablet, és még lehetne sorolni pár lehetséges választást, de a Galaxy Tab 3 7.0 hulladék.
Amúgy nem rég végeztem el a középsulit, tabletem is volt, de túl sok hasznát nem vettem. Órákon nem igazán lehetett használni, szóval leginkább csak szünetekbe/lyukasórákon használtam unaloműzés céljából.
Tanulni középsuliban nem nagyon fontos, de mondjuk ha otthon gépen megcsinálod a jegyzeteidet, vagy lefényképezed a füzeted vagy ahogy akarod és aztán azt rárakod tabletre/Dropbox-ra/Google Drive-ra és aztán tabon nézegeted, akkor nem rossz, érettségire is sokkal jobb volt, hogy tabletről tanultam, egyszerűen jobb jegyzeteket tudtam elektronikusan csinálni, mint papíron, és egy helyre elfért minden, nem kellett a füzeteket cserélni.
De másra nem igazán lehet használni.
"Vagy nem kell megvenni vagy könyvtáraba menni a kötelező olvasmányokért, hiszen két kattintással le lehet tölteni."
Erre már több mint 10 éves is megvoltak az eszközök. Úgy hívták asztali számítógép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!