Melyiket válasszam? IPad mini 32gb Samsung Galaxy Note 10.1
csakis a samsung note 10.1
az ájpad egy szívás lesz, csak szóltam..
Jegyzetelésre jobb a Note!
Alkalmazások letöltése alatt nem tudom mit értesz konkrétan. Mindkettőre tölthetőek le alkalmazások dögivel :-)
Kép és videó szerkesztésre egyaránt alkalmas mindkettő, de asztali gépen sokkal jobb és egyszerűbb mindkettőnél. Persze szükség törvényt bont.
Kijelzőben, üzemidőben is jobb a Note.
Mini mellett szól viszont, hogy stabilabb valamivel az oprendszere (bár már közel sincs akkora különbség android és ios között stabilitás terén, mint korábban) és olcsóbb a Note-nál úgy 30-40e-rel. Ezen kívül Note-nál személyes negatívum, hogy ismerőseimnek van pár rossz tapasztalata Samsunggal (android) tablet és telefon terén (de pl. a Samsung TV-k piszok jók :-))
Egyébként meg egy Nexus 7-est ajánlok, aminek a felbontása akkora, mint a Note-é csak 7"-on. Minden egyéb paraméterében is szinte megegyezik vele és kevesebb mint fele annyiba kerül. Két hátránya hogy nem bővíthető SD-vel (erre megoldás a felhő) és nincs rajta hátlapi kamera csak előlapi (ez nekem nem hátrány, mert fotózni fényképezővel szoktam, ha minőséget akarok, ha meg gyorsan kell, akkor előkapom a telefonom). Nem utolsó sorban pedig mivel Nexus, még évekig mehet rá a friss rendszer, míg Note-ra talán 1 jobb esetben 2 frissítés lesz a jövőben az is csak hónapos késéssel.
A te döntésed, csak próbáltam összefoglalni a dolgokat, lévén mindkettő rendszert nap mint nap használom.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!