Milyen tapasztalataitok vannak a Nintendo Wii U konzollal kapcsolatban?
Kérem, hogy azok írjanak, akiknek van / volt, szóval aki ki is próbálta, és nem csak videókon látta.
Mennyire felhasználóbarát?
Mennyire jó ez a tablet szerű kontroller?
Grafikai teljesítmény?
Internet böngésző mennyire használható?
DivX-et játszik dvd-ről és pendrive-ról?
Azt szeretném kérdezni, hogy a Just Dance 4-hez vagy a Wii fit u-hoz kell még venni valamit, hogy játszani lehessen velük? Hogy érzékelik ezek a progik, hogy hogyan mozog az ember? A játékokhoz adnak valami "kütyüt", mint pl a Guitar Hero-hoz a gitárt annak idején Ps2-re?
Más:
Eldöntöttem, jövő hónapban veszek egy wii u-t? Melyiket válasszam?
1. Nintendo Wii U 32GB + New Super Mario Bros U + New Super Luigi U (WIIU)
2. Nintendo Wii U 32GB + Mario Kart 8 (WIIU)
Mindkettő 79990ft-ba kerül.
A Wii Fit U-hoz Wii Balance Board kell, bár szerintem van olyan verzió, amihez adnak, a Just Dance 4-hez meg szerintem Wii Remote, de ebben nem vagyok biztos. Ezekkel érzékelik a mozgást egyébként.
Éés a kérdés jó, a Mario Kart 8 szerintem összességében jobb játék, de a New Super Mario Bros. U is jó, bár mondjuk ki: nem sokkal több, mint egy level pack a New Super Mario Bros. sorozathoz.
Ezzel lehet játszani a letöltött Wii játékokkal?
Illetve lehet vele multizni Wii U-n?
Ez a játék segített döntebi.
Ezt a gépet fogom venni:
És ezt a játékot előrendekem hozzá:
Mindig nagyra tartottam, ha egy kiadó magyar felirattal is ellát egy játékot.
Az Ubisoftot amúgy is kedveltem, az E3-as show-juk is nagyon tetszett. Tartalmas volt, a műsorvezető csaj pedig laza és vagány. :)
Kérlek titeket, hogy linkeljétek be, hogy milyen kontroller kell ahoz, hogy Wii u-n tudjak játszani a Wii játékokkal. Esetleg egy olcsóbb, és egy drágább linknek is örülnék.
A pro kontroller erre a célra nem jó?
Nem. A Wii játékokhoz Wii Remote kell, valamelyikhez még ezen felül egy Nunchuk is. Vannak olyanok, amiket GameCube irányítóval is lehet játszani (pl. Mario Kart Wii, Super Smash Bros. Brawl), de azok ritkábbak.
A Wii Remote így néz ki: [link]
Nunchuk: [link]
Persze használtan pl. bolhapiacokon vagy weblapokon (pl. vatera, jófogás, olx) olcsóbban is lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!