Miért ilyen lassú a net a tv-men?
Semmit nem tudsz vele kezdeni, ezek a TV-k annyira gyenge processzorral rendelkeznek, hogy minden siralmasan lassú rajtuk.
Ha nagyon netezni akarsz TV-n vegyél egy androidos okosító stick-et vagy egy magasabb árkategóriájú TV-t.
Nem rosszból mondom de, ha egy magos a processzor a TV-ben akkor ne várj csodát mivel mostanában már a 2magos TV-ket érdemes venni, főleg ha netezni is akar vele az ember.
A 200 az sok volt érte mert 169ropiért lehet venni újonnan, szóval 30ropival lehúztak.
Bocs, hogy ezt mondom, de... Én rohadtul nem értem, ha már volt egyszer laptopod, akkor miért vettél Smart TV-t 175/200 ezerét? Olcsóbb lett volna egy sima Full HD-s TV. Oké, persze, a Te dolgod, Te döntötted el. Csak most kiadtál több pénzt egy Smart TV-ért /ha 175-be került volna, az is jóval drágább, mintha vettél volna egy nem smartosat/, aztán most kénytelen vagy ezzel bajlódni, hogy lassú rajta a net.
Persze már késő bánat, mert megvetted. De így is úgy is lehúztak volna valamennyivel akkor is, ha 175 ezerért vetted volna meg. Minek kerül egy Smart TV többe? Azért, mert lehet vele internetezni, Facebookozni és van benne wifi? Na bumm. Soha nem értettem ezt, ha már van az embereknek számítógépe, akkor miért adnak még ki pénzt azért, hogy TV-n netezzenek? FELESLEGES. Ráadásul valakinél még jelentkezhet is a probléma /mint most ugye Nálad/, hogy lassú lesz a TV-n az internetkapcsolat, ami azon a számítógépen /amivel eddig is neteztél/ gyors maradt.
Egy másik hozzászóló jól írta /szintén ezen az oldalon/: parasztvakítás, népbutítás az egész...
A passzív 3D (LG), egy aktív 3D-vel (Samsung) szemben azt kell mondjam sehol sincs.
Mivel a passzív 3D-ben 1920x540p-re feleződik a felbontás, még az aktív 3D-nél marad 1920x1080p felbontás.
Kérdező: ha a gyönyörű képe miatt került annyiba, akkor oké. Egyébként az nem tudatlanság, hogy leírtam: rohadtul nincs semmi értelme annak, hogy egy TV-n legyen internet. Értelmetlen. Én TV-n netezek ugyan, viszont annyi különbséggel, hogy a TV mindössze kijelzőként működik. Magyarul ugyanúgy gépen netezek, csak hozzá van kötve a géphez a TV egy DVI-HDMI kábellel. Nem is értem, hogy ezt a Smart hülyeséget minek találták fel. :S
És azt sem értem, hogy mi az a sok minden, amit egy TV-nek tudnia kéne? Számomra annyi elvárás van egy TV-vel szemben, hogy legyen legalább 82 centis képes, legyen Full HD-s, legyen kiváló hangzása, legyen rajta azért legalább 2-3 HDMI csatlakozó, illetve USB-ből is legalább 1-2. Ennyi. Minden más felesleges. Bár ha valaki ennél is többre vágyik, annak egészségére. Én azért veszek TV-t, hogy TV-zzek rajta, így a felsoroltaknál többet nem is várok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!