Hogyan állítsam be a controllert? További lent!
Sziasztok.. Vettem pc hez egy controllert és hogyan állítsam be szerintetek? Mondjuk itt van egy controller: [link]
A lényeg hogy fps játékot játszanék rajta.. Szóval a nyilakkal a mozgást állítsam vagy a kamerát? A két sticre mit ajánlatos? A többi gondolom már nem annyira fontos ahogy jó nekem.. Mert sticken volt eddig a kamera de olyan nehéz beállítani néha a célkeresztet egy emberre a játékban, főleg sniperral.. ti hogyan állítottátok be? Inkább gyorsabb legyen a stick vagy lassabb? Vagy inkább arra kéne állítani a mozgást? Előre is köszönöm!:)
A stickek analóg módon kezelik a mozgást, irányonként általában 256 értékkel tudnak számolni. A d-pad irányonként 2 értékkel bírnak: megnyomtad v. nem nyomtad.
Ebből kifolyólag a stickek a finom mozgásra alkalmasabbak. Ugyanakkor a d-pad két állapotú dolgokra jobb: bekapcsolod a lámpát v. kikapcsolod v. növelsz pontosan 1-gyel egy értéket v. csökkentesz.
Sziasztok, látom, hogy jó témánál járok, be is illesztem ide a mondandómat, kérlek titeket, hogyha tudtok akkor segítsetek:
Hogyan üzemeljek be PC-n egy CNCXIN nevezetű, PC-re és PS2-re egyaránt használható dualshock-os joystick-ot?
Pedig már a hozzá kapott telepítő CD-n levő drivert is többször próbáltam feltelepíteni és úgy csatlakoztatni a játékvezérlőt egy USB portba, de sajnos sikertelenül?
A márkáját nem tudom biztosan, de a dobozán van egy fura, csupa nagybetűs, bekeretezett, CNCXIN nevezetű szó.
Rákerestem google-on, próbáltam keresni hozzá valami illesztőprogramot, de sajnos eddig nem sikerült találnom.
A Windows XP érzékeli, hogy bedugtam a kontrollert, de nem ismeri fel, így csak PS2-n tudom használni, kérem,hogy aki tud, az segítsen, legvégső esetben vagy visszaküldöm kibontva, kicsit más állapotban a készüléket az üzletnek remélve, hogy visszautalják a pénzt, vagy pedig odaadom valamikor a Vöröskeresztnek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!