Ez a fejhallgató menyire jó? Hány évig bírja ki?
Nekem 2 évig bírta! Aktív használatban volt minden nap! Majd egyszer meg tört a kábel foggalmam sincs hogy miért!
De amúgy jó füles!
Most ezt használom [link]
Drágának drága de kiváló! Sokan fikázzák hogy igy sz.. úgy sz.. de kit érdekel "Egyszer élünk" Nekem ez a füles most lesz 3 éves :)
Hogy mennyi ideig bírja azt nem tudom, de próbáltam már, és szerintem szörnyen szól. De haveromnak meg tetszik a Sony fejes hangzása, szóval attól függ, hogy mennyire jó a hallásod, meg hogy nem-e vagy jobbhoz szokva.
Beats fejhallgatókat nem azért fikázzák, mert szarul szólnak, mert nem szólnak szarul, azért fikázzák, mert drága.
Azzal se lenne semmi baj, ha drága, hisz léteznek több százezres fejhallgatók, amiket senki sem szokott fikázni, a baj ott van, hogy drága, de nem éri meg az árát.
Most 40k-tól kapható a Solo HD, és hangzás terén max 20 ezret érne. És nem azért drága, mert mondjuk jobb az összeszerelése vagy hogy valamilyen téren kitűnne a többi közül, szimplán csak azért, mert Beats. Ezért utálják az emberek, és jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!