Mp4 problémám van, tudd segíteni valaki?
Figyelt kérdés
Egy problémával állok szembe a régi mp4 lejátszóval.jópár éve vettem az mp4-et,minap kezembe akadt,gondoltam,rakok rá mp3 számokat.Azzal szembesültem problémával vele,hogy 300 mp3 számból olyan 260 számot nem tudok az istennek sem átmásolni az mp4-re,hiba kiirás pedig az hogy amit nem másol át mp3-mat,írásvédett. Ezt megnéztem a tulajdonságokban,de nincs benne egyikben sem a pipa hogy írásvédett lenne. Megnéztem a total commanderen keresztül is,de ott sem volt írásvédettség látható. Többször formáztam már,plusz nem is egy mp3 konvertelel,átkonvertáltam az mp3-kat,de még így sem tudom áttenni az mp4-re azt a fentmaradt mp3-at.
Mi lehet a probléma? Hogy nem tudom átmásolni a számokat?
de nincs benne a pipa
2014. márc. 27. 15:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!