Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy Hyper 7 tabletem és...

Van egy Hyper 7 tabletem és egy olyan problémám hogyan lehetne az érintős print screen gombot eltüntetni?

Figyelt kérdés
Van egy Hyper 7 tabletem és egy olyan problémám lenne hogy az alapgombok a kijelzőn találhatóak és a home a vissza a kereső a hang fel és le "gombhelyek" helyett a kijelzőn van még egy print screen "gomb" is. amivel print screen-t készit a tablet és ez nagyon zavaró mert a home gomb hely mellett van és gyakran benyomódik és magától képet csinált a tablet képernyőjéről. nem tudna valaki ebben segiteni hogy tudnám megváltoztatni az alsó menüsort hogy ne jelenjen meg a print screen gomb?
2014. febr. 21. 16:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy applikáció formájában van jelen a screenshot gomb a tálcán. Root kell hozzá, majd egy root explorer vagy egy root uninstaller applikáció. Ezután keresd meg a screencaptureservice applikációt, s ezt uninstalláld. Ha nincs root jogod, akkor érdemes először ezt megkeresni, hogy egyáltalán ilyen formában működik-e a tableteden a screenshoot button, mert ha nem, akkor felesleges a roottal szenvedni.
2014. febr. 22. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!