Melyik számomra a legjobb fejhallgató?
Figyelt kérdés
Olyan fejhallgatót keresek, ami kialakításában nem a fülemen van rajta, hanem a fülem körül van a szivacs.
Szinte mindenfajta zenét szoktam hallgatni heavy metalon és rockon kívül, de leginkább dubstep, dnb, elektro és ezekhez hasonló szokott szólni, ezáltal jó lenne a mély, erőteljes basszus, de azért ne nyomja el a többi tartományt.
Jack dugós kellene, és max. 20000 a keret rá. Nézegettem őket, de annyi van, hogy nem tudok választani.
2014. márc. 28. 14:53
1/3 anonim válasza:
" leginkább dubstep, dnb, elektro"
2/3 anonim válasza:
Nekem egy JVC HA-S770 em van. Eszméletlen tiszta hangzást és erőteljes basszust nyújt. Azt javaslom, menj be egy Hififutár üzletbe, és ott próbáld ki. Én is ott vettem, pont egy huszas
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz az ötleteket, megnézegetem őket.
2014. márc. 28. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!