Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Titanfall játékom eléggé...

Titanfall játékom eléggé bugos és nem értem miért. Ötlet?

Figyelt kérdés
Vettem egy titanfallt pc re de rohadtul bugos. És nem értem miért mivel minden ami kell hozzá megvan a gépemben, sőt jobb is a gépem.Valami ötlet?

2014. márc. 26. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
És mégis miben nyilvánul meg ez a sok bug?
2014. márc. 26. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:

EA... Konkrétan a BF4-el a megjelenése óta nem tudtak mit kezdeni, máig tele van buggal, ezen én nem lepődök meg.

Titanfall is majd pár patch mulva elér oda, hogy játszható lesz, és nem úgy mint egy béta.

2014. márc. 27. 00:27
 3/4 A kérdező kommentje:
fontosabb bugok: az ellenség egy katyvasz nem lehet megállapítani mhogy pontosan mi, mert mindenfelé van. a fegyverem nincs a kezemben és, hogy ha célzok még akkor se, és tele van a pálya random csíkokkal. plusz még az űrhajó aminek a levegőben kéne lennie a földön "ugrál". nagyjából ennyi
2014. márc. 27. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Megkülönböztetni az ellenségeket alap dolog minden játékban. Szerintem nem olyan nehéz itt megkülönböztetni az ellenséges játékosokat a botoktól. (Bárha katyvasz alatt erre gondolsz és nem másra) A többi felsorolt bug-gal még soha nem találkoztam. Frissítsd a VGA drivert, esetleg telepítsd újra a játékot, ha nem működik semmi.

A másodiknak pedig annyit, hogy nem az EA készíti a játékot, így nem ők a felelősek a bugokért (legalábbis ha nem vesszük néhány játék siettetett megjelentetését, pl. BF4) a játékaikban. Az EA csak megjelentető cég.

A Titanfall-t egyébként sem a DICE készítette.

Szerintem a Titanfall már tökéletesen játszható, és a kiadott béta messze az egyik legjobb volt a mostani játékok bétái közül.

2014. márc. 27. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!