H.B10 kérdése:
Jó lenne 1 tabletet venni csak tapasztalatokat mondjatok 60ezerig mehet netezni venném és játszásra na meg film jó lenne ha a subway surfers rámenne a kedvenc játékom?
Figyelt kérdés
#tablet/samsung
2013. jan. 7. 21:24
1/4 anonim válasza:
Nem ez az árkategória, de samsung galaxy tab 7-em van és álom az egész, mindent tud, többet, mint reméltem. Csak ajánlani tudom.
2/4 anonim válasza:
Ebből nem tudsz venni normális tabletet. Csak olyan tabletet, ami 25-30 ezer közt van, és mindegyik hibás több dologban is. (rosdz képernyő, lefagyások, kis felbontás, stb...) Ja és az ilyen tableteken szerintem nem menne. Nekem pl. Samsung galaxy tab 2 10.1-em van, és imádom :) nagyon sok alkalamazás megy rajta.
3/4 anonim válasza:
[link] ez legjobb tablet 60k-ig :) nekem is ilyen van, nemrég rendeltem tőle! most sajna a kiszállítás csúszni fog a holdujév miatt, de febr. 18-19-én kiviszik! megbízhatóak, rendes üzleti emberek :) remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!