Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval. Most éppen van egy egész jónak mondható gépem(i5 3570k, msi z77a-g45, 8gb 1600mhz ddr3, r9 280x), de egyszerűen nem hinném, hogy túlságosan kihasználom. Tehát nem játszok olyan brutális játékokkal(jelenleg), hogy kihasználjam ennek a gépnek az erejét. Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy eladom a mostani gépem, és építek egy kisebbet (tehát valamilyen AMD APU-val) + veszek egy PS4-et. Azokat a játékokat, amik megvannak nekem PC-n, azt max

nem full beállításokkal, de mégis élvezhetően vinné a gép, és ha valamilyen brutálisabb játékkal szeretnék játszani, ott lenne a PS4. Csak hogy neme az a problémám, hogy azt nem tudom, hogy melyik érné meg jobban. Természetesen ha megtartom a mostani gépem, akkor azt folyamatosan fejleszteni fogom(ha a kis gép + PS4 lesz, akkor is fejleszteném a kicsit csak nem annyira) ami nem túl kevés pénz, cserébe nem kell feltétlenül a játékokat megvennem rá. PS4-nél meg egyszer megveszem, és van, de itt meg a játékok 10ezer fölött kezdődnek, tehát 10 játék már 100.000Ft, amiből egy jó VGA is kijön. Szóval egyeltalán nem tudom, hogy mit csinálja. Mi a véleményetek erről?

2014. márc. 20. 14:24
 1/1 anonim válasza:
Nem értem a problémád. Van egy nagyon jó géped amire egy játékot 10 000 ft alatt meg tudsz venni. Eladó d a gépek 150 000 Ez r ért kb annyit ér szerintem. Beszél egy Ps 120 000 ért amiben egy joy van és semmi más + 18000 ft egy játék és ha még online is játszani akarsz akkor + 10000 ft eddig tartunk 148000 ft nál és te még szeretnél egy gyengébb gépet ami 60-80 ezer ft 230000ft összesen. -80000 Egerben vagy. Ez a gép ami most van neked még egy 3 évet bírni fog sőt még többet is max annyi lesz hogy 720 p n mennek majd a játékok mint az x bő x o ne on. Ha meg PC n nem akarsz online játszani akkor meg ott vannak a kalóz oldalak pl ncore thepiratebay. Lényeg szerintem hagyd meg a PC t
2014. márc. 20. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!