Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 4 ohmos erősítőre 20 Ohm hangfal?

4 ohmos erősítőre 20 Ohm hangfal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy TDA7294-es 100W-os 4ohmos erősítő. Na most én erre több hangfalat kötöttem (2*6Ohm Hifi hangfal, és 1 olyan hangfal, amiben 2 6Ohm-os mély van) Na most azt tudom, hogy a teljesítmény lejjebb megy, de az erősítőnek lehet ettől baja?

Egyébként ez az az erősítő: [link]

2014. márc. 14. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
Én már feladtam... ha kiesik a gyomra, kiesik... hiába írtam volna, hogy kültérre a gyomorkieséshez kilowattok kellenek, jól lehurrogott volna.
2014. márc. 16. 16:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoklat! Végül úgy lett, hogy 2 darab 6Ohm párhuzamosan, 2Db 8Ohm Sorosan. És talán így jó. MOst nagyon jó. 2 Samsung, és 2 JVC hangfal van rajta. A szobának amúgyis jó az akusztikája, elég jó lett így.
2014. márc. 17. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!