Clatronic hangfalpár bekötése erösitőre! Nem szól valami jólmi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Segitség kellene!!rákötötem az erösitőmre a hangfalpárat.de nem szól ugy ahogy kellene mi lehet a baj?#Clatronic hangfal #erösitőre
2012. dec. 21. 22:51
1/8 anonim válasza:
Cseréld meg a kábelokat. Ha úgy is úgy szól akkor nyugodj bele.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg belül van a probléma, ha pirost-pirosa, feketét-feketére kötöttél. Lehet, hogy csak érintkezési hiba, lehet kábeltörés, lehet forrasztani kell, vagy hangváltót kell cserélni, vagy kábelt, javaslom, hogy nézesd meg egy műszaki emberrel, szerintem nem lehet nagy baj.
3/8 A kérdező kommentje:
én nekem egy Philips 602 am fm erösitöre van kötve.és vettem vezetéket vastagot is hozzá.de valami nem okés.megnézetem inkább müszakissal.remélem nem nagy a baj.de azárt még várm a tanácsokat.köszi mindenkinek
2012. dec. 22. 00:17
4/8 A kérdező kommentje:
régi csatlakozos amugy.belinkelek egy képet.légyszi aki tud segitsen.milyen vezetéket használjak
2012. dec. 22. 00:20
6/8 anonim válasza:
Az erősítőn elöl ki van választva a bemeneti jel?
7/8 A kérdező kommentje:
szia persze.a tape 1
2012. dec. 22. 13:37
8/8 Misi77 válasza:
no, kérdezném, megoldódott? És most hogy szól? Én is szeretnék venni egy Clatronic LB562- hangfalpárt, erősek, 350W, de nem tudom elmenjek e meghallgatni őket. A Ez a Clatronic ma háztartási gépeket gyárt, a neten új termékek ilyenek vannak. Nem tudom, milyen márka ez. Mennyir jó volt hifiben anno. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!