Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Clatronic hangfalpár bekötése...

Clatronic hangfalpár bekötése erösitőre! Nem szól valami jólmi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Segitség kellene!!rákötötem az erösitőmre a hangfalpárat.de nem szól ugy ahogy kellene mi lehet a baj?

#Clatronic hangfal #erösitőre
2012. dec. 21. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Cseréld meg a kábelokat. Ha úgy is úgy szól akkor nyugodj bele.
2012. dec. 21. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg belül van a probléma, ha pirost-pirosa, feketét-feketére kötöttél. Lehet, hogy csak érintkezési hiba, lehet kábeltörés, lehet forrasztani kell, vagy hangváltót kell cserélni, vagy kábelt, javaslom, hogy nézesd meg egy műszaki emberrel, szerintem nem lehet nagy baj.
2012. dec. 21. 23:00
 3/8 A kérdező kommentje:
én nekem egy Philips 602 am fm erösitöre van kötve.és vettem vezetéket vastagot is hozzá.de valami nem okés.megnézetem inkább müszakissal.remélem nem nagy a baj.de azárt még várm a tanácsokat.köszi mindenkinek
2012. dec. 22. 00:17
 4/8 A kérdező kommentje:

régi csatlakozos amugy.belinkelek egy képet.légyszi aki tud segitsen.milyen vezetéket használjak

[link]

2012. dec. 22. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:

a hangfal pedig

[link]

2012. dec. 22. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Az erősítőn elöl ki van választva a bemeneti jel?
2012. dec. 22. 12:25
 7/8 A kérdező kommentje:
szia persze.a tape 1
2012. dec. 22. 13:37
 8/8 Misi77 válasza:
no, kérdezném, megoldódott? És most hogy szól? Én is szeretnék venni egy Clatronic LB562- hangfalpárt, erősek, 350W, de nem tudom elmenjek e meghallgatni őket. A Ez a Clatronic ma háztartási gépeket gyárt, a neten új termékek ilyenek vannak. Nem tudom, milyen márka ez. Mennyir jó volt hifiben anno. :)
2014. okt. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!