Köszönöm a választ igy össze tudom akkor hozni a dolgokat.Én azért akartam össze kötni a kettőt mert többen "állították" h végfokrol nem lehet tekergetni a hangerőt,hanem szükséges egy másik erősítő is. de akkor gondolom ezek szerint a végfokról is lehet hangerőt szabályozni?! Ha meg nem muszály akkor nem kötném mind kettőt egy jelre, mert akkor télleg elfog szálni az a-k22.
Válaszát Köszönöm!.
2012. nov. 3. 00:16
5/9 anonim válasza:
"Ha meg nem muszály akkor nem kötném mind kettőt egy jelre, mert akkor télleg elfog szálni az a-k22."
Hmm a végfoknak ott az elején a hangerőszabályzó. Nem értem mi baja lenne ha közös jelen van a két erősítő, nekem a philips és a revox erősítőm volt így, mielőtt megvettem volna az 5.1 -es hangkártyát. :)
2012. nov. 3. 08:30
7/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom h ott a 2 szabályzó a végfokon. csak én úgy tudtam h az a hangszintet állítja "magas-mély"arány. De ha az a 2 oldal hangerejére van akkor mivel állítom a hangszintet?!
2012. nov. 3. 12:22
8/9 anonim válasza:
A könig erősítőn nincs lehetőség külön mély, ill magas hangokat állítani, ez egy professzionális készülék, hangosításra való, ez elé szoktak rakni keverőt, és azon lehet ezeket állítgatni. :)
2012. nov. 3. 13:58
9/9 A kérdező kommentje:
Na igy már értem :) én is hangosítási célokra fogom használni.Keverő az van :) csak nem vltam tisztában a dolgokkal :S Köszönöm a válaszát igy már minden f***a:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!