Eredetizzek vagy töltsek jail-t a ps3-ra?
Megvan már oldva,hogy játszhass másolt játékokkal?
Ha meg van oldva,akkor a kérdést nem értem,ha meg nincs,akkor:
A lézerfejek sokkal tovább bírják,ha eredeti lemezekkel játszik az ember.
Ha másolttal,mivel az égetve van,úgymond nem ,,ízlik,,annyira az olvasófejnek,mint a gyári,de így is bírhatja 8-10 évig is simán! Sokan nem szeretik ezt a módszert,ahogy én sem szeretem,mert elveszik a garancia,és utána már ha meghibásodik,nem tudod megjavíttatni ingyen! A másik meg az,hogy benne van az egészben,hogy meghibásodik a gép,de ennek nem nagyon sok az esélye,ha megbízható helyre viszed! A másolt játék meg annyiból jobb,hogy nem kell megvenned drágán,hanem ingyen le tudod szedni,de én nem vagyok ennek a híve! Inkább van 3-4 játékom,de eredeti,minthogy csak 1% esélyt adjak arra,hogy meghibásodjon,meg én a tisztességes utat követem. :)
A játékok multija simán megéri az árukat, mindenképpen eredetit ajánlom
Ha esetleg megvan a Battlefield 3, jelölj be PSN-en: IceTea1953
ok am már eredetizek és azóta van már 4 új játékom :D
13:36 nincs meg a BF3 de ha nem bánod én attól függetlenül bejelöllek és ha netán meg van neked a GTA IV akkor nyomhatnánk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!