Detox - Roli kérdése:
TV-t szeretnek venni ehhez kene egy kis segitseg. Lehetseges?
Figyelt kérdés
Be adta a tv-m az unalmast es masat szeretnek venni mert ez mar 13 eves volt es marsok csatorna be sem jon a kabelteve adasaibol. Az igenyeim naggyabol tudom de ehhez kene meg egy kis segitseg.
Szoval full HD, 3D,Smart es LED legyen.
Csakhogy vanam valasztek es ebben kene egy kis segitseg.
Egy bizonyos uzletlancbol akarok vasarolni mert ott kamatmentes reszletfizetessel tudom megvenni. Szoval koszi de mashonnan nem megy nincs annyi penzem pillanatnyilag. Szoval a cim:
Az ara maximul 3000 lei lehet mert efelett az osszeg felett mar kamatot szamitanak fel es nem is keveset.
Termeszetesen minel nagyobb kepernyo atmerovel :)
Kerem szepen azok irjanak akik tenyleg otthon vannak a temaban.
ELORE IS NAGYON SZEPEN KOSZONOM !!!
2014. márc. 14. 01:17
2/2 anonim válasza:
ugyan azt ajánlom, amelyiket az első hozzászóló.(SAMSUNG UE40F6400). Ez a típus van nekem is és nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!