Hogyan tudnám otthonilag megjavítani a videómagnót?
múltkor pakolgattam és találtam egy csomó kazettát amin olyan filmeket is találtam melyeket nem tudtam a net en megnézni/letölteni (pl vadnyugat fiai,éjféli cowboy,...). Megtaláltam azt a videómagnót is melyet még gyerekoromban használtam egy 1989 es Daewoo-t, betettem a kazit és bekötöttem a tv be de nem nagyon akar működni: a hátulján Audio In és OUt van plusz Video In/Out. bekötöttem az audio in és out ot + a video out ot és a scart részét is a tv be de búg az adás(nem a film) és éles hangot ad ki,serceg. a képernyő pedig hangyás és fel le ugrál a kép. Megnéztem egy másik (ismerősöm) magnőjában ugyanezt a kazettát ott szépen vitte és a kép,hang al sem volt probléma. Mi lehet a problémája ? ( Daewoo mangó) és hogyan tudnám otthonilag megjavítani?
előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!