Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a ma kapható legjobb...

Melyik a ma kapható legjobb 3d-s tv?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy szerintetek melyik a legjobb ma kapható 3d-s tv. Amit egy átlag ember megtud venni. Max 250ezerig.

2014. febr. 25. 11:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nos nekem lg 47la667 es készülékem van. szerintem ez is jó készülék.
2014. febr. 26. 20:45
 12/24 anonim ***** válasza:

Arra leszek majd kíváncsi hogy a te következő TV-d milyen lesz ha a jelenlegi megadja magát.

Most lényegtelen hivatkozni bármilyen baromságra, hogy ez vagy az az oka amiért a plazma eltűnik a piacról.

A valódi ok az, hogy nem igen lehet olcsón előállítani, és fejlesztési zsákutca.

Az meg pláne ökörség, hogy játékhoz "nem kell nagy TV", ember gondolkozzál már egy kicsit, van aki projektort vesz a játék miatt, és nem a tízen évesekről beszélünk akinek apu-anyu vette a konzolját.

Az ugye köztudott, hogy nem minden TV alkalmas játékra főleg nem azok, amelyeknek magas az "input lag"-ja.

A mai világban az marad a győztes elektronikai cucc (TV, telefon) ami sokoldalú nem az amit, ezért vagy, azért nem lehet másra használni.

Sokkal nagyobb kompromisszum egy TV-t venni ami csak TV nézésre használható.

Van olyan biztosan aki győzikét + hasonló szemetet néz, engem ez nem érint, mivel 5 éve nem nézem a népbutító TV műsorokat.

Ami érdekel letöltöm, és megnézem egy forintot nem fizetnék ezekért a "műsornak" nevezett szenny halmazokért, csak sajnálni tudom aki ezt teszi.

A kompromisszumokat meg elvből gyűlölöm, nálam a mindent vagy semmit alapelv működik.

Ez pl egy játékra is alkalmatlan TV input lag tesztje.

http://www.youtube.com/watch?v=Rj6p-fEjCGA

Itt vannak a játékra alkalmas TV-k.

[link]

2014. febr. 26. 21:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy én pl. játék PC és filmnézés (nem tv műsorra gondolok) miatt vettem a FULL HD TVm-et, és 95%-ban csak FULL HD filmeket nézek, legyen az ismeret terjesztő vagy horror, nem azért vettem a TV-t hogy rossz minőségű, retek felbontású, filmeket nézzek rajta.
2014. febr. 26. 21:08
 14/24 Osynho ***** válasza:

Őőőő. Ki mondta, hogy plazmám van? :) Lcd tv-m van. Ezt tudtam olcsón beszeretni. De ettől még látom a fától az erdőt és tisztában vagyok a technológiák előnyével, hátrányával. Nem bérelt fel egyik gyártó se, ezért nem értem, hogy miért kardoskodsz ennyire az lcd mellett. Legalábbis a képminőség tekintetében, amikor abban objektíven, műszerekkel mérhetően jobb egy plazma, ráadásul olcsóban azonos kategóriát tekintve.

"Most lényegtelen hivatkozni bármilyen baromságra, hogy ez vagy az az oka amiért a plazma eltűnik a piacról. "

Mi volt baromság amire hivatkoztam? Továbbá én nem emeltem ki, hogy a profit az egyik fő ok?

Mitől fejlesztési zsákutca a plazma? Ezt több helyen hallottam, de most sem értem. Mert drága előállítani? Vagy mi az oka? Mozgóképi megjelenítésre találták fel, szemben az lcd-vel, ami állóképekre lett kifejlesztve. És ez meg is látszik a működésükön. Egyik ebben erős, másik abban. Viszont a filmek általában mozognak. :D

"Az meg pláne ökörség, hogy játékhoz "nem kell nagy TV","

Sehol nem írtam olyat, hogy játékra nem kell nagy tv "ember". Pont hogy azt mondtam, 40"-os tv-t nem vennék ennyi pénzért, mert akkora kompromisszum a méret miatt, ami nem férne bele ekkora összegbe. Nem tudom te mit olvastál.

"Az ugye köztudott, hogy nem minden TV alkalmas játékra főleg nem azok, amelyeknek magas az "input lag"-ja."

Így van. Szerinted a plazmáknak mind magas input lagja van?

"A mai világban az marad a győztes elektronikai cucc (TV, telefon) ami sokoldalú nem az amit, ezért vagy, azért nem lehet másra használni.

Sokkal nagyobb kompromisszum egy TV-t venni ami csak TV nézésre használható. "

Ez is így van. Ahogy a plazma sem csak tv-zésre való.

"A kompromisszumokat meg elvből gyűlölöm, nálam a mindent vagy semmit alapelv működik. "

Akkor viszont nem értelek. Az lcd maga egy óriási kompromisszum a képminőséget tekintve. Pedig egy képmegjelenítő eszköznél ez talán fontos szempont. XD

"Még annyit hogy én pl. játék PC és filmnézés (nem tv műsorra gondolok) miatt vettem a FULL HD TVm-et, és 95%-ban csak FULL HD filmeket nézek, legyen az ismeret terjesztő vagy horror, nem azért vettem a TV-t hogy rossz minőségű, retek felbontású, filmeket nézzek rajta."

Ezt meg nem értem mire írtad. Nyilván full hd, sőt lehetőleg BD filmeket érdemes nézni egy arra alkalmas tv-n. Tiszta sor. De ez vonatkozik lcd-re és plazmára is.

2014. febr. 27. 00:17
 15/24 Osynho ***** válasza:
És az egészben az az érdekes, hogy te vagy a legjobb példája annak a felhasználónak, aki összehasonlíthatatlanul jobban járt volna egy plazmával. 95%-ban filmet nézel? Arra csakis plazma... :)
2014. febr. 27. 00:20
 16/24 anonim ***** válasza:

Egy kihalóban levő technológiát nem vennék meg, mert az nem kompromisszum, hanem nagy butaság.

Mint az hogy hogy reklámoknak dől be az ember na de milyen reklámoknak, ha nem nézek 5 éve TV adást mivel pont a reklámoktól lett hányingerem.

Nem vagyok én sem képviselője egy cégnek sem, de mivel a családban 30éve van a Samsung márkának létjogosultsága (a hűtőtől kezdve a mosógépig stb..) így nálunk bizonyított az ő technológiájuk kb ennyi.

A support támogatásuk pedig példa értékű, akárcsak az Xbox360-é, ingyenesen hívható, és még nem volt olyan kérdés amiben ne segítettek volna.(nem rázzák le az embereket mint pl Sony, LG stb..)

Szóval engem nem a reklámok győztek meg, ezt nyugodtan elhiheted.

2014. febr. 27. 12:59
 17/24 Osynho ***** válasza:

"Egy kihalóban levő technológiát nem vennék meg, mert az nem kompromisszum, hanem nagy butaság."

Miért?

"de mivel a családban 30éve van a Samsung márkának létjogosultsága (a hűtőtől kezdve a mosógépig stb..) így nálunk bizonyított az ő technológiájuk kb ennyi."

Tessék:

[link]

230e, még olcsóbb is mint a 40" lcd.

[link]

Több, mint másfélszer nagyobb a kép területe.

"Szóval engem nem a reklámok győztek meg, ezt nyugodtan elhiheted."

Akkor mi? :)

2014. febr. 27. 14:02
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerinted miért olcsóbb???

Kérdezd már meg magadtól is, a Samsung most a 8-as sorozatnál tart, idén az év felétől kb valószínű a 9-es sorozat lesz az újabb, a TV amit linkeltél 5-ös sorozat.

Azt pedig tegyük hozzá ha valamilyen típus gyártása leáll a cégnek 3-5 évig kell biztosítania hozzá szerviz alkatrészt, utána max Józsibácsi tudja barkácsolni.

2014. febr. 27. 14:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem tudod elképzelni, hogy valaki nem a reklámok hanem a tapasztalat miatt veszi azt a márkát amit 30 éve használ (mikor te még a világon sem voltál).

Valószínű azt sem tudod hogy akkoriban hétfőn még TV adás sem volt hét közben pedig 16 órakor kezdődött a TV műsor ha volt reklám abban is az iskola tejet, tehéntúrót stb.. reklámoztak nem pedig más országokban gyártott termékeket.

2014. febr. 27. 14:37
 20/24 Osynho ***** válasza:

"Szerinted miért olcsóbb???"

Mert ennyiért lehet eladni. És mert olcsóbb, sokkal jobb az ár/érték aránya. És többek között ezért állnak le a plazmák gyártásával. Nincs akkora profit, mint egy lcd tv-n, amiért annyit kérhetnek, amekkora bőr van a pofájukon.

"Kérdezd már meg magadtól is, a Samsung most a 8-as sorozatnál tart, idén az év felétől kb valószínű a 9-es sorozat lesz az újabb, a TV amit linkeltél 5-ös sorozat."

Igen, lcd-nél úgy hívja az aktuális modellt, ez a plazma meg a 2103-as, tehát legújabb. Nemsokára jön az idei sorozat.

"Azt pedig tegyük hozzá ha valamilyen típus gyártása leáll a cégnek 3-5 évig kell biztosítania hozzá szerviz alkatrészt, utána max Józsibácsi tudja barkácsolni."

Ahogy az idén megvásárolt lcd tv gyártásával is leállnak, tehát a Józsi bácsis történet ez esetben is áll a következő évtől. Ezért nem értem miért számít, hogy jövőre nem gyárt pl a Panasonic plazmát? ST50-et se gyárt már, tavaly mégis vettek egy csomóan. A garanciális ügyintézés, alkatrészellátás nem szűnik meg. A termék maga meg kiváló.

"Nem tudod elképzelni, hogy valaki nem a reklámok hanem a tapasztalat miatt veszi azt a márkát amit 30 éve használ (mikor te még a világon sem voltál). "

Erre linkeltem a Samsung plazmát. Azt ugye a Samsung gyártja? A koromra miből sikerült következtetned? :D Tegezhetlek azért?

"Valószínű azt sem tudod hogy akkoriban hétfőn még TV adás sem volt hét közben pedig 16 órakor kezdődött a TV műsor ha volt reklám abban is az iskola tejet, tehéntúrót stb.. reklámoztak nem pedig más országokban gyártott termékeket."

És ezért választottál lcd-t? Vegy ez milyen szempontból releváns információ?

2014. febr. 27. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!