Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a ma kapható legjobb...

Melyik a ma kapható legjobb 3d-s tv?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy szerintetek melyik a legjobb ma kapható 3d-s tv. Amit egy átlag ember megtud venni. Max 250ezerig.

2014. febr. 25. 11:05
1 2 3
 1/24 seshoumaru ***** válasza:
58%
Nagyon tudom ajanlani a Panasonic markat, nekem az van full hd , 3D, Viera,Smart, meg ilyenek es nem draga.
2014. febr. 25. 11:09
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Talán Sharp :)
2014. febr. 25. 11:29
 3/24 Osynho ***** válasza:
73%
Panasonic 50ST60. Kicsit 250 felett volt, màr nem nagyon kapni. Bar nem pont a 3d az erossége, szimplan egy nagyon jo képminosegu tv.
2014. febr. 25. 11:44
 4/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is egy jó kis TV.

[link]

2014. febr. 25. 17:39
 5/24 Osynho ***** válasza:
58%
40"-os lcd tv-ért 245 ezer Ft. Uramatyám! :O
2014. febr. 26. 09:06
 6/24 anonim ***** válasza:
Mondhatnám én is, hogy egy "leköszönő" technológiát ajánlgatni másnak (ugyebár a plazma ilyen) uram atyám!!
2014. febr. 26. 13:30
 7/24 Osynho ***** válasza:
58%

A Panasonic nem gyárt többet plazmát, így igaz? Naés? :D

De egy 40"-os megjelenítőért ennyit adni szerintem nem éri meg. 1,5-m-re kellene ülni hozzá, hogy legyen értelme egy rendes full hd filmek.

És akkor még az lcd-plazma képminőségbeli különbségeit nem is mondtam. :)

2014. febr. 26. 13:48
 8/24 anonim ***** válasza:
Hidd el 5 év múlva emlékezni sem fognak a plazma TV-re, azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy a Panasonic szar lenne 30évvel ezelőtt Panasonic "deck"-em volt.
2014. febr. 26. 13:53
 9/24 anonim ***** válasza:
A plazmánál (a beégés elleni parasztvakítást) úgy oldották meg "helyezgeti" a képet a képernyőn (persze minimális mértékben) de ezzel azt érték el, hogy jobban fárasztja az emberi szemet.A PC, konzol használata kilőve egy plazma TV-nél, azért jobb egy 40" TV-t monitorként is használni mindhogy legyen egy 50" TV-m amit a filmnézésen kívül semmire sem tudok igazán használni na erre nem éri meg kifizetni a 250 papírt.
2014. febr. 26. 14:02
 10/24 Osynho ***** válasza:

Te még nem láttál plazmát, rendes környezetben, normálisan beállítva, igaz? :)

Egyébként meg téves információid vannak a plazma tv-kről, amiknek vagy utánanézel, vagy nem. Lehet megkajálni az lcd tv marketingjét, de azért a tényekkel nem árt tisztában lenni. :)

"Hidd el 5 év múlva emlékezni sem fognak a plazma TV"

Miért nem?

Sajnos a marketing, a környezetvédelmi szabályozások (illetve álszentség) és a gyártók érdekei (profitorientáltság) megölték ezt a technológiát. Egy lcd tv-t olcsóbb előállítani és nagyobb rajta a haszon. Miért gyártanák az egyébként nyilván jobb képminőséget nyújtó plazmát? Ugyanazt az lcd technológiát el lehet adni 100 féle néven, 100 rókabőrt lehúzva róla. Lásd: lcd - >led tv (ami ugye led megvilágítású lcd, csak az úgy nem elég menő) -> full backlit lcd, illetve edge led -> most pedig a 4K lesz az új szlogen, miközben a felhasználók zömének semmi szüksége erre a felbontásra (még a full hd-t se használja ki sokuk). Arról nem is beszélve, hogy mit néznek egy 4K-s tv-n? Győzikét?

Amíg az embereknek el lehet adni ezt a technológiát, addig persze, hogy nem kapkodják el az oled-et. Vér Pisti megveszi a lettévét, mert az a divatos. Meg azt mondták neki a MM-ban, hogy az a jó. Így sajnos minőségi házimozi megjelenítő az oled-ig nem lesz megfizethető árban. Illetve az oled tömeges elterjedéséig, mert horror áron fog menni a kezdetekben. Még a Samsung és az LG gyárt plazmát, de valószínűleg jövőre ők is befejezik. Sajnos.

A 40" meg felejtős, ha komolyan házimozizni akarsz. Ráköthetsz PS-t, xbox-ot, de akkor nem kell negyed millio ft-ot kiadni érte. Egyszerűen egy ekkora tv-hez olyan közel kell ülni filmezéshez, hogy nem kényelmes. Illetve a hang szempontjából sem előnyös (5.1). Kompromisszumot lehet kötni, de nem ennyi pénzért, mikor ott az 50ST60, akár játékra is.

2014. febr. 26. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!