Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 3D TV miért nem játssza le...

3D TV miért nem játssza le külső HDD-n keresztül az MKV fájlokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy LG 32LA660S típusú 3D TV-nk, de sajnos az MKV kiterjesztésű fájlokat 1TB-os külső HDD-n keresztül nem akarja lejátszani... Azt írja, hogy nem támogatott kiterjesztés. Sajnos a 3D-s filmek nagy része MKV kiterjesztésűek, így nem nagyon tudunk nézni ilyen filmeket. Mi lehet rá a megoldás? Kérlek segítsetek, sürgős!

2014. febr. 15. 20:03
 1/7 Tengor ***** válasza:
Olyan formátumban kell a filmeket a lejátszónak adni, amiket támogat. Ha más nincs, akkor konvertálni.
2014. febr. 15. 20:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Milyen programmal lehetne átkonvertálni?
2014. febr. 15. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
3d-t így nem fogsz nézni lg tvén.
2014. febr. 15. 20:26
 4/7 Tengor ***** válasza:

Olyannal ami ismeri az MKV-t, megtartja a 3D-t és tud olyan formátumot amit a TV ismer.

Használd a keresőt!

2014. febr. 15. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen program nincs.
2014. febr. 15. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nézzetek a TV és a vinyó mellé egy olcsóbb /vagy közepes árkategóriájú/ médialejátszót is, és akkor majd arra kéne rákötni a HDD-t. A TV-ken hiába van USB-csatlakozó, azért mégiscsak egy TV-ről van szó és nem lejátszóról... Vagyis necces, hogy miket játszik le és miket nem, hiába van benne az adott formátum a TV jellemzőinél. Az én 2009-es Samsung Full HD-s TV-men is van USB aljzat, aztán pár hónapja szembesültem vele, hogy fel sem ismeri az MKV fájlokat.

Szóval mindenképp médialejátszó, én azt mondom. A konvertálgatást pedig felejtsd el. Illetve ha akarod, csinálhatod, bár én nem vagyok híve a már letöltött fájlok gépen való "tovább buherálásának".

2014. febr. 16. 01:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán a "Freemake Video converter"-el meg lehet oldani.

Innen töltheted, ajánlom a "Downloadert" is mert egy kattal tölthetsz a youtube-ról bármilyen zenét és azonnal konvertálva bármilyen formátumra.

A linket privátba küldöm mert itt nem engedi, pedig egy ingyenes progi-ról van szó.

2014. febr. 16. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!