Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy vegyem fel a TV-ből a...

Hogy vegyem fel a TV-ből a műsort videó-magnóra, HD adásról lenne szó?

Figyelt kérdés

Szóval, - van egy kábel TV- előfizetésem és most kaptam egy kártyát, amit bele kell dugni a TV oldalába, hogy a HD csatornákat tudjam fogni. DVB-C. Eddig volt egy másik készülék ezt is a kábelszolgáltató adta, ami külön volt a TV-től. E helyett lett a kártya. Azt hiszem azért kellett kicserélni, mert HD adásokat nem is tudtam fogni azzal a különálló készülékkel. Bementem reklamálni és ők mondták, hogy ki kell cserélni ezt a különálló készüléket. Két választás volt, hogy külön kis dobozt adnak, egy másikat vagy ez a kártya. A kártya viszont csak arra megoldás, ha alkalmas készülék van, amibe be lehet dugni, csak arra jó, a kis doboz minden készülékre jó. Be is tettem a kártyát és egyből jöttek az új HD csatornák.

Van egy hagyományos videó-magnóm, ami nem fogja a HD adásokat, csak az analóg adásokat fogja. Meg tudom oldani valahogy, hogy a TV-re érkező HD adásokat fel tudjam venni egy videó-kazettára a videó-magnó segítségével? Most csak azokat tudom felvenni, amilyen csatornákat érzékel a videó-magnó. A HD-t nem érzékeli.

Erre van megoldás? Nem kell hogy HD minőségben vegyen fel, jó nekem a régi is.

2014. febr. 15. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Keresd ki a kábelon nem hdben is amit fel akarsz venni.
2014. febr. 15. 07:16
 2/6 A kérdező kommentje:

jó, de van olyan ami csak HD-ba jön.

erre van megoldás?

Ha videó-magnót teljes keresésre futtatom, akkor néhány csatorna teljesen kimarad.

Nem lehet valahogy megoldani, hogy felvegye a TV-n keresztül? Hogy a kábeleket úgy kötöm be?

2014. febr. 15. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. febr. 15. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmondanád, hogy mi a tv tipusa, és melyik szolgáltatónál vagy?
2014. febr. 15. 09:42
 5/6 A kérdező kommentje:

panasonik

vidanet

2014. febr. 15. 12:56
 6/6 anonim válasza:
HD boxot kellett volna kérni ugyanis a tv-ről nem fogsz levenni semmit, CSAK hangot!
2014. febr. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!