Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fel lehet venni set-top-boxról...

Fel lehet venni set-top-boxról videóra?

Figyelt kérdés
video, felvétel

2014. febr. 8. 16:00
 1/5 Tengor ***** válasza:
Ha elég okos a box, akkor igen. Mivel nem írtad meg milyenről van szó, a varázsgömböm pedig szírvízben így nem fogom tudni megmondani.
2014. febr. 8. 16:49
 2/5 A kérdező kommentje:

T-home, kis fekete valami HOMI. Próbáltam már összekötni a videót és a boxot, de nem vette fel.

És mivel, mire szokták felvenni set-top-boxról?

2014. febr. 8. 17:17
 3/5 Tengor ***** válasza:

Hm... félre értettem a kérdést.

A videónak tök mindegy miről jön a jel. Ha AV kábellel összekötöd őket, AV-re teszed a videót és megnyomod a felvételt, akkor fel kell, hogy vegye.

2014. febr. 8. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha. Pedig nem vette fel, összekötöttem azzal a kábellel, amivel a box vagy a video szokott összekötve lenni a tévével, elindítottam a boxon egy felvett filmet, video av, felvétel, és csak feketeséget vett fel.
2014. febr. 8. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
az a legjobb, ha olyan set top boxod van, amelyiken van usb csatlakozó és képes a felvételre, mert akkor fel tudod venni külső merevlemezre, feltéve ha nem titkosítja a box a felvételt, mert akkor nem tudnád pc-n szerkeszteni a felvételt
2014. ápr. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!