Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Androidos tablet ki/be kapcsol...

Mirr Murr kérdése:

Androidos tablet ki/be kapcsolási probléma. Miért nem működik?

Figyelt kérdés

Hali!

Vásároltam e-bayen egy remek kis alacsony költségvetéses táblagépet. Szép kép, remek akkumulátor, viszont a ki, illetve bekapcsolásánál folyamatosan vacakol.

Kikapcsolni ritkán hajlandó nyomógombbal (1 ki/be kapcsoló gombja van), akkor is csak készenlétbe kerül, vagy nem reagál rá. Bekapcsolni is ritkán hajlandó (ill. felébredni), ha a miniSD-t kihúzom vagy a töltőjét bedugom, akkor időnként magához tér. Feltettem egy alkalmazást, a kikapcsolásnál segít, de bekapcsolni utána abszolút nem lehet. A Reset gombbal indul csak el ilyenkor, illetve az esetek döntő többségében. A factory resetet próbáltam volna, viszont hiába nyomom a menü gombot (elm. ezzel indítom a visszaállítást), leveszi a menüt, és csak a "fekvő robotot" mutatja. Ha újra megnyomom a menü gombot visszatér a menüsor és nem történik semmi.

Android 4.0.4 fut rajta, szoftver hibára gondolnék.

A megoldát szívesen venném. :)

Köszönöm.

2014. febr. 10. 12:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!