Ha elfelejtettem a tabletemen a kódot, akkor mit csináljak?
Adtam volna márka nélkül is! :D
Kapcsold ki, majd nyomd le egyszerre a bekapcsoló gombot, s a hangerő fel gombot, tartsd nyomva míg be nem kapcsol. Betölt a recovery menü, itt lépkedni a hangerő gombokkal tudsz, érintés nem működik. Menj a factory resetre, majd nyomd meg röviden a bekapcsoló gombot. A gyári állapotot állítja vissza, az eddig tárolt adataid lehetséges, hogy elvesznek.
Egyébként nem tudom, hogy mi mostanában ez a hard reset újraértelmezés, de én még mindig azt mondom, hogy a hard reset az mindenképpen egy fizikai gombbal való újraindítás, nem szoftveresen kiadható utasítás, azaz magyarul a reset gomb benyomása, s a recovery menuben sem véletlenül az szerepel, hogy "factory reset" nem pedig "hard reset". Nem tudom, hogy honnan jött ez, először csak nálunk figyeltem fel erre, de mostanában 1-2 külföldi fórumon is látom, mindenesetre ott még mindig a factory reset kifejezés az elterjedt, nem hiába hisz ez a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!