Hogyankell létrehozni egy Windos7 telepítő lemezt?
Figyelt kérdés
probáltam mindent de sajnos nemjöttem rá hogy a srác hogycsinált windows7 telepítölemezt::: http://www.youtube.com/watch?v=QcGLGzodcrk 0:23 nál van rollaszó!!2014. febr. 9. 17:42
2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel tudok létrehozni??
2014. febr. 9. 17:47
3/7 A kérdező kommentje:
És ott hogy USB Hajtja! ott meik meghajtóra tegyem??
2014. febr. 9. 17:49
4/7 anonim válasza:
Nincs DVD meghajtó a gépeden? Töltsd le az Asztalra, aztán másold át pendrive-ra. Mindegy, melyik USB-re csatlakoztatod.
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg az USB meghajtót kell kiválasztani, hogy arra tegye. A program szerintem géppel lett lefordítva, így érdemes angol nyelven használni.
#4: Attól hogy rámásolja még nem fog bootolni.
6/7 Who111 válasza:
Igazából miért kell létrehozni? Le kell tölteni egyet a sokezerből. Ha meg arra gondolsz, hogy saját programok, stb. akkor a legegyszerűbb, ha telepítés után felmásolsz mindent ami kell, és utána készítesz egy backup-ot a teljes rendszerről. Így a restore funkcióval bármikor visszatölthető abban az állapotban, ahogy telepítéskor kinézett. Ha olyan telepítő kell, amivel több különböző gépet lehet telepíteni, akkor valamilyen rendszerintegrátor alkalmazásra van szükséged, de azt nem innen fogod megtanulni, ahhoz ez a hely kevés. Mire meg elkészülsz vele bejön a következő windows vagy bármi. Kezdheted elölről.
7/7 anonim válasza:
#6: Egy telepítő lemezre (vagyis itt pendryve) írásáról volt szó, amit be tud bootolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!