Hogyan tudok létrehozni egy teljesen új, op rendszer telepítő CD-t?
Mindenhol csak olyat láttam hogy: 1. lépés: töltsük ezt meg ezt a programot! 2. lépés tegyük be az op rendszer telepítő lemezünket!
Így egy teljesen újat akarok létrehozni!
Ha lehet, linkeket is adjatok!
Előre is köszönöm!
Igen egyszerűen. Fogod magad és kiírod egy lemezre az operációs rendszert és már kész is a teljesen új, oprendszer telepítő CD.
Feltétel, hogy legalább CD kép formátumban (ISO, stb) meglegyen az operációs rendszer, amit CD-re írhatsz.
Ha a kérdésed egy saját operációs rendszer létrehozásra vonatkozott, nos azt felejtsd el. Nem fog menni.
Neeem, nem akarok én új op rendszert!
Csak egy saját op rendszert telepítő lemezt akartam csinálni, amihez nem kell más, csak internet, és cd/dvd író! :D
Mostmár csak az a kérdés hogy mit cseszhettem el?
Kiírtam cd re Xp professional SP3-at x86 ISO-ját, berakom, és ugyan úgy kiírja a hiba üzenetet, mint eddig, nem akarja elindítani a lemezt!
Mi került a lemezre? Ha 1db .iso fájl, akkor ott a hiba. Az iso-t a cd író programod képfájl lemezre írása opciójával tudod kiírni.
Ha így írtad ki és nem bootol róla a gép, akkor valszeg nem jó az iso, amit kiírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!