Hogyan lehet recovery partíciót létrehozni Windows 7/8-nak úgy, hogy gombnyomásra induljon el a telepítő az adott partícióról még a gépen lévő rendszer bootolása előtt?
pl acronis true image
Feltelepíted a jól máködő oprendszeredre amit le akarsz menteni. Létrehozol egy másik partíciót kb 10 15GB tárterülettel.
Az említett programmal oda lemented egy fille-ba a rendszert.
Majd beállítod, hogy a program bootolás kzben egy gombnyomásra elővehető legyen. aztán már kész is.
köszönöm, hogy válaszlt(ál)
mihelyt lesz alkalmam kipróbálom a programot
Annak semmi értelme nem lenne.
Egyrészt mert sok fájlból állna, ami sérülékeny, másrészt meg ha már kimásolod a rendszert és fogja a helyet és gomnyomásra indul, egyből egy működő OS t cisnáljon, ne telepítőt.
Sziasztok! :)
Ez a kérdés engem is érdekelne, mert még mindig nem találtam erre megoldást, pedig keresem legalább egy éve... :(
Viszont engem XP-vel érdekelne!
A helyzetem:
Toshiba laptop, ami NEM támogat csak floppy-t USB-s bootolással, ami ilyenem van, viszont nem ismeri fel... :(
Eddigi megoldásom az volt, h egy másik gépben felnyomtam rá egy WinME-t, az már felismerte az USB-s DVD-met, és onnan fel tudtam telepiteni... :)
De most behalóban van a rendszerem, és a másik gép, amiről feltettem, szintén meghalt, mert elszakadt a szalagkábele...
/Régi Portocom gép volt./
MINDEN segítséget köszi! :)
Elvi lehetőségem psze van hálózatos telepítésre, de hanyagolnám...
Mégegyzser előre is köszi, további jókat:
Dody
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!