Nem tudok dönteni, hogy melyiket érdemesebb megvenni. Xbox One vagy PS4?
Figyelt kérdés
Érveket, indokokat is kérnék.2014. febr. 9. 14:21
11/18 anonim válasza:
Attól függ, ha a ps4 olcsóbb akkor azt. nemtom hogy ingyen van-e a multi mert ha igen akkor is. Az xbox kontrollere kényelmesebb szerintem. mondjuk nekem az xbox one-ban az nagyon nem tetszik hogy a kinect állandóan figyel és be van kapcsolva. És ha este akarsz játszani sötétben? mind1 NEKEM a ps4 tetszik jobban de nem én akarom eldönteni.
12/18 anonim válasza:
10# azonos érv MIND A 2 HÜLYESÉG...
13/18 anonim válasza:
Tényleg? Kérlek kifejtenéd, hogy miért is lenne ugyan az? Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy hogyan cáfol meg valaki egy olyan tényt, ami igaz.
14/18 anonim válasza:
Az xbox kontrollere jobban kezre all ezt el kell fogadni,mondom ezt ps tulajkent
15/18 anonim válasza:
Vedd meg mindkettőt. :) Nekem xbox one van, de hónap vége fele veszek ps4-et is. :)
16/18 anonim válasza:
Ps4 kontrollere reflexekre is kiválló
Xbox one-é
Öhöm
Hát nagyon nem
17/18 anonim válasza:
PS4
Érv:
-30-50%-al erősebb GPU
-Már megnyerték a next-gen konzolháborút
-Jobb exkluzívok
-Kifejezetten játékra tervezték nem pedig az a "játszani is lehet vele" dolog.
18/18 anonim válasza:
Elvileg a Microsoft már gratulát a Sony-nak a bloodborne végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!